Kezdőlap » férfi póló » Hogyan válasszunk partnerünknek pólót?

Hogyan válasszunk partnerünknek pólót?

Nem csak a nőknek, a férfiaknak is van kialakult ízlésük a ruhatárukkal kapcsolatban. Színben, formában, alakban, sőt a rajta lévő kép vagy felirat szerint válogathatunk. Mindig azt vesszük alapul hova akarjuk felvenni vagy milyen a legújabb divat szerinti stílus. Ha nem tetszik, akkor is olyant választunk, mert a többieknek ilyen van vagy szinte minden ember ezt a fazonú pólót viseli. Addig nézelődünk, válogatunk, amíg olyant találunk, hogy ne üssön el a ruhatárunktól és hosszú vagy rövidnadrághoz viselni lehessen. Lehetőleg ne hozza elő a rejteni kívánt részeket mégis jól álljon alakunkhoz. Szerelmünknek is hasonló módon választunk.

A lányok jobban szeretik, ha testhez simul. Kidomborítja a kívánt alakot és előhozza egyéniségét. A férfiak inkább a lezser sportos pólókat szeretik. Nem számít a színe a lényeg, hogy valamelyik márkához csatlakozzon és anyagja a leg tökéletesebb legyen. Már felhúzzák a narancssárgát is és a lányok a feketét. Minél márkásabb, jellemzőbb figura van rányomva, annál jobban fogja szeretni és viselni. Hisz számunkra ez a lényeg.

Mert neki akarunk örömet szerezni csak utána saját magunknak. A méret is nagyon fontos. Ha nincs módunk, hogy velünk jöjjön egy hosszabb körútra, inkább vegyünk egy számmal nagyobbat. Ha kicsi hamar tönkre megy, vagy könnyen elfeslik. Inkább legyen kényelmes, időtálló, árban megfelelő. Mindig az aktuális színvonalat vegyük alapul. Akkor nem szerzünk csalódást és biztosak lehetünk abban, hogy felveszi. Nem ráncigálja, nem keres kibúvót, hogy levethesse. Sőt boldogan öleli át nyakunkat és tudja, mindig bízhat szeretetünkben.

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Melyiket viseljem (férfi póló)?

Az erősebb nem többsége szereti a laza öltözködési módot. Vannak viszont, akik csak ingben tudják …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük