Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan válasszunk megfelelő ruhát szilveszterre?

Hogyan válasszunk megfelelő ruhát szilveszterre?

Minden nő kulcsfontosságú kérdése a két ünnep között, hogy az újévet milyen ruhában köszöntse majd. Van, aki kisebb, van, aki nagyobb problémát csinál a dologból, de egy biztos: ha nem otthon és nem társaságban töltjük ezt az éjszakát, akkor jó ezt tényleg rendesen végiggondolni. A többségünk még minden évben új ruhát is hajlandó venni erre az alkalomra.

Elsősorban az döntsön a választásunk során, hogy hol lesz az adott ünneplés. Ha egy szórakozóhelyen, zárt környezetben, akkor választhatunk lengébb öltözéket, viszont ha a szabadban töltjük esténk nagy részét, akkor ne áldozzuk fel feltétlenül az egészségünket a divat oltárán.

Zárt terek esetében a legjobb választás egy koktélruha. Ez általában minden szórakozóhelyen és rendezvényen csinos tud lenni, nem mutat belőlünk sokat, de nem is vagyunk benne hétköznapiak. A megfelelő fazon kiválasztásával egy kis fekete ruha is elérheti a kellő hatást. Ebben az esetben is – ha autóval érkezünk, akkor is – gondoskodjunk egy megfelelő pulóverről és csinos kabátról, hiszen az éjféli tűzijátékot nem lehet miniben végigdideregni a szabadban, valamint ebben az időben már könnyen meg lehet fázni néhány perc lenge ruhában lefolytatott kinti sétával is.

Ha házibuliba érkezünk, akkor meghatározhatja választásunkat a társaság várható összetétele: nyilván nem feltétlenül akarunk egy kisestélyi-szerűségben megjelenni, amikor a barátaink 90%-a biztosan farmerben és pólóban, lazán veszi ezt az éjszakát. Házibulihoz egyébként is ajánlatosabb kényelmesebb darabot felvenni, inkább nadrágban vagy hosszabb szoknyában megjelenni, hiszen egy alacsonyabb kanapé, vagy egy szabadabb viselkedés könnyen megtréfálhat minket és a mini ruhánkat.

Szabadtéri rendezvény esetén soha ne részesítsük előnyben a körömcipőt koktélruhával. Ilyen esetben legyen az elsődleges a meleg öltözék, amelyben több óra után se fázhatunk meg. Az nem jó elv, hogy ha nem fázunk – mondjuk fél órát, akkor ez megfelelő ruha, mert az este többi részében sem fogunk dideregni. A hosszú éjszakára vegyünk több réteget, vastag kabátot és harisnyát. Ezektől akkor se szabaduljunk meg, ha az alkohol hatására melegünk lesz, mert ebben az esetben így kezdődhet az újévi első betegségünk.

Ruhát választani nem könnyű erre az alkalomra: szeretnénk csinosak, de mégis praktikusak, lenni. Azonban néhány csellel és praktikával ügyesen megoldhatjuk, hogy mindkét szempontnak megfeleljünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük