Kezdőlap » Betegségek » Hogyan válasszunk megfelelő ásványt, ha tűzjegyben születtünk?

Hogyan válasszunk megfelelő ásványt, ha tűzjegyben születtünk?

Az idő múlásával és a társadalmi szerkezetek változásával megváltoznak a csillagjegyek rezgései. Ezt úgy kell elképzelni, hogy az időjárás és a klíma is változásnak indul ez által a környezet is változik, az emberek személyiség jegyei a környezetére adott válasz alapján fejlődnek és alakulnak.
Ezen változásokat figyelembe véve, az ókorban még más ásványokat használtak talizmánként, mint most. Milyen követ érdemes a mai kor emberének magával hordoznia, hogy gyengeségeit elnyomja. A kos szülöttének az ókorban karneolra volt szüksége. A karneol egy általános erősítő hatással bíró ásvány, mely főként a tápcsatorna kezdeti szakaszán fejti ki hatását, vagyis a fogakra, az ínyre, a garatra, a gyomorra, hatással van még a vérkeringésre, a visszerekre, a tüdőre. Segít legyőzni a menstruációs fájdalmakat, illetve a vérzéseket. A mai kosnak viszont hegyikristályra van a modern világunkba szüksége. Mely szintén segít a tápcsatorna védelmében, de erőteljesebb hatása van az idegrendszerre, a viselkedés és táplálkozás szabályozásában részt vevő hormonokra. Segít a stressz és depressziós érzések leküzdésében. Az oroszlán esetén az ókorban, a hegyikristály volt a védőköve, modern korunkban viszont az aventurin rezgéseire van szüksége. Az aventurin mely az allergia, a bőrbetegségek, izomgyengeség enyhítésében segít. Lelkileg, a félelem legyőzésében, az egyensúly megtalálásában, a bizonytalanság leküzdésében van segítségére a bátor oroszlánnak.
A nyilasok régen a türkizt szorongatták kezükben, mely segített az étvágytalanság leküzdésében, a méregtelenítési folyamatokban, a bőrproblémák kezelésében illetve a mozgásszervek erősítésében. Szerencsét hozó kőként is számon tartják, emellett segít a kiegyensúlyozottság megteremtésében, a határozottság növelésében. A tűz jegyben szülöttek az ókori állapotokhoz képest átalakultak, az igazán erős személyiséget magukon hordozó irányító jegyek a mai kor emberének problémájával küzdenek, ez pedig a határozatlanság, a bizonytalanság, a stressz. Ezért kell olyan köveket talizmánul választani, mely ezekre maradéktalanul gyengítő hatással bír.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csalánkiütés

Mindenki életében jelen van a hisztamin, bár nagyon sokan azt sem tudják, hogy ez mi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük