Kezdőlap » Egészséges életmód » Hogyan válasszunk dioptriás napszemüveget?

Hogyan válasszunk dioptriás napszemüveget?

Manapság nagyon sok embernek szüksége van a látásához megfelelő szemüvegre. Kíméletes látási lehetőségekre, ami védi a szemünket és nem okoz kellemetlen hatásokat viselése közben. A kontaktlencse sportolás, utazás alatt elmozdulhat. Fájdalmassá válhat fennléte. Azonban a látásunk javításához valahogy megoldást kell találni.

Olyant, ami kényelmes, óv a nap sugaraitól és nem utolsó sorban feldobja arcunk vonásait. Számtalan optikai boltban vagy az interneten is megvásárolható a jól bevált dioptriás napszemüveg. A polarizált lencsék visszatükrözik a nap ártalmas UV sugarait, megvéd a téli időjárás vakítóan csillogó hatásaitól. Keretet több formában választhatunk. Attól függ, kinek milyen igény szerint van szüksége szemüvegre. Lencséje világosbarna, barna, zöld vagy szürke árnyalatokban kapható. Sportolás közben vagy vezetés alatt használata szinte elengedhetetlen. Könnyű, vékonyított anyagból készült ezért semmi hátrányt nem okoz viselőjének.

Rácsatolható vagy mágneses hatása miatt rákattintható a minden napos szemüvegre, amivel sok pénzt takaríthatunk meg. Fényérzékeny szemeknek rendkívüli megoldás. Nem fáradnak el vezetés közben, nem vonja, el figyelmüket az úttestről és teljes a kontraszthatás. Folyamatosan alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz, optimális látást biztosít. A legtöbb kerethez könnyedén illeszkedik. Tökéletesen viszonyul a mozgás adta lehetőségekhez minden évszakban. Nem kell attól tartani, hogy leesik, összetörik, vagy kellemetlen látványt nyújt. Lencséje lehet műanyagból készült, ami ugyan azt a hatást fejti, ki mint az üveg csak biztonságosabb sportolásnál. Bőrünk nem pirosodik ki nyomása alatt ezzel a táj szépségeivel teljes mértékben azonosulhatunk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

B12-vitamin: segítség az anyagcsere számára

A B12-vitamin (kobalamin) egy koenzim. A vitamin többek között a folsavval együtt a csontvelőben képződő …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük