Kezdőlap » Hotel » Hogyan utazhatunk el Michiganbe

Hogyan utazhatunk el Michiganbe

Michigan állam az Egyesült Államok északkeleti részén található, nevét a Michigan- tóról kapta. Hogyha ide szeretnénk utazni, akkor nem lesz túlságosan nehéz dolgunk, hiszen szerencsére interneten keresztül mindent meg tudunk szervezni. Akár a repülőjegyre gondolunk, akár a szálláshelyünk lefoglalására, mindent online el tudunk intézni.
Michigan államban akármelyik városba utazunk, mindenféle szálláslehetőséggel találkozhatunk, az olcsó apartmanoktól, és 1-2 csillagos szállodáktól egészen a luxusminőségű helyekig. A legnépszerűbb szálláshely kereső mindenképp a Hotels & B&B-s in Michigan, ezzel nemcsak apartmanokra, hanem automatikusan az összes típusú szállásra keresünk.
A Michigan állambeli városok közül a legnagyobb Detroit, ahol mintegy 912 ezer ember él. Ezt követi csökkenő sorrendben Grand Rapids, Warren, majd Sterling Heights és Ann Arbor. Repülővel elsősorban Detroitba tudunk eljutni, azonban ide Magyarországról több útvonalon keresztül, és természetesen több légitársasággal utazhatunk. Indít ide járatokat például a KLM Royal Dutch Airlines, és a Delta Airlines is, de az Air France Párizs is indít ide gépeket. Arra érdemes felkészülnünk, hogy ha az előbb említett járatokkal utazunk, akkor valószínűleg át kell majd szállnunk 1 vagy 2 helyen, és az utazás is meglehetősen hosszú lehet, akár 20 órát is igénybe vehet. Ahhoz hogy Michiganbe elrepüljünk, legalább 250-300 ezer forintot kell számolnunk az útiköltségekre.
A helyi turistaprogramokat, és látnivalókat az interneten érdemes megnézni, így akár útitervet is készíthetünk, mit hol szeretnénk megtekinteni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az arlbergi síparadicsom

Az arlbergi síparadicsom öt kisebb faluból tevődik össze, és megannyi sípályájával valamint szállodáival az utóbbi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük