Kezdőlap » Szoftver » Hogyan üssük el az időt a Minecraft-ban?

Hogyan üssük el az időt a Minecraft-ban?

A Minecraft az egyik legnépszerűbb sandbox játék. A kategória előnye a hatalmas szabadság, ami egy idő után hátrány is lehet. Nem nehéz megunni a játékot, történet és küldetések nélkül. A lényeg, hogy ki tudjunk tűzni pár célt magunknak.

A játék leglényegesebb eleme a bányászat. Jussunk el a bolygó mélyére és fedezzünk fel mindent. A föld mélye tele van veszélyekkel és nagyon sok ideig tart pár biztonságos járat kiépítése. A játék véletlenszerű pályagenerátora néha igazi művész. Földalatti vízesések, hatalmas járatok és ércek várnak.
Ha megvan a nyersanyag hozzunk létre hatalmas vasúthálózatokat. Keressünk szép tájakat és hozunk létre kis támaszpontokat. Akár az egész pályát urbanizálhatjuk. Tűntessük el a veszélyes dzsungeleket és mindenhol épüljenek városok. Itt akár a fizika törvényeit megszegő cikcakkos tornyok vagy realistább épületek is készülhetnek.

Ha inkább a másik oldal felé közelednénk, akkor válasszuk a legendás nomád módot. Ez egy nem beállítható mód, hanem elhatározás kérdése. A feladat, hogy folyamatosan mozgásban legyünk és egy adott területen csak egy éjszakát töltsünk el. Ezzel egy igazi virtuális Bear Grylls- féle kalandunk lehet. Persze nem kötelező tartani az egyéjszakás szabályt. A lényeg, hogy ne telepedjünk le. Keressünk olyan területet, ami kihívást jelent.

Végül ne felejtsük el a multiplayer játékmódot. Ez főleg akkor hasznos, ha van pár barátunk is mellettünk. Létrehozhatunk egy új civilizációt vagy egy nagy emlékművet. A Minecraft mind a kreativitást és a csapatmunkát javítja.

Fotó: Ign.com

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mi a különbség az Europa Universalis 3 és 4 közt?

A legtöbb játékkal ellentétben az Europa Universalis sorozat nem halad előre az időben, hanem technikailag …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük