Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan ünnepeljük a Szilvesztert, ha nem vagyunk bulizósak?

Hogyan ünnepeljük a Szilvesztert, ha nem vagyunk bulizósak?

Az év vége másról sem szól általában, mint a körültekintő és alapos tervezgetésről. Milyen buliba menjünk, melyik meghívást fogadjuk el és melyiket utasítsuk vissza finoman. De mi van azokkal az emberekkel, akiket nem hoz lázba a partik hangulata? Azokkal, akik nem akarnak tömegben tolakodni, és a petárdadurrogtatásokkal kísért éjszaka közepén fáradtan, kissé becsiccsentve hazatámolyogni. Sokféleképpen búcsúztathatják ők is az óévet. Lássuk hogyan?
Választhatjuk nagyanyáink kedvenc szilveszteri tevékenységét, az egyre rémesebb tévéműsorok kínálatát, ám feldobhatjuk kissé. Pár pohár ital után egészen viccesek lehetnek ezek is, de társaságban akár mi magunk is létrehozhatunk a tévében látottakhoz hasonló komikus jeleneteket. Ezeken biztosan sokkal jobban szórakozik majd mindenki.
Tölthetjük filmezéssel is az estét, különösen, ha édes kettesben vagyunk párunkkal. Mondjuk, egy gyertyafényes vacsora után tökéletes lehet egy romantikus film, akár stílusosan a Szilveszter éjjel.
Családi körben, de akár barátokkal is játszhatunk társasjátékokat. Talán elcsépeltnek hangzik, mégis nagyszerű hangulata tud lenni, főleg, ha mindenki részt vesz benne. Kitalálhatunk magunk is új játékokat, vagy apróbb nyereményekkel tehetjük még izgalmasabbá a dolgot. A leginkább bevállalósak fogadásokat is köthetnek: például ki milyen gyorsan fogja megszegni az újévi fogadalmát. Ez ösztönözheti is az embert, hogy ne szegje meg, lám, máris egy pozitív dolog, ami a játék kapcsán történhet velünk!
Ha teljesen egyedül vagyunk Szilveszter éjjelén, akkor se búsuljunk. Vegyünk egy forró, illóolajos fürdőt, kapcsoljunk be lágy zenét, kényeztessük magunkat. Olvassunk egy jó könyvet, vagy nézzünk meg egy laza filmet, amitől egészen biztosan nem bírjuk megállni a nevetést.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük