Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan tüntessük el optikailag a pocakunkat?

Hogyan tüntessük el optikailag a pocakunkat?

Hogyha kissé felszedtünk némi plusz kilót a has tájékra, akkor hívjuk segítségül az öltözködést, hiszen néhány trükk, és megfelelő ruhadarab segítségével optikailag eltűntethetjük a felesleget. Például, teljesen el tudjuk tüntetni a hasunkat, hogyha felveszünk egy fekete színű felsőt, és rá egy hosszított blézert, vagy kardigánt. Persze nem fontos mindig csak feketében járni ilyenkor sem, a sötétkék szín is legalább olyan hatásos. Válasszunk olyan felsőt, mely laza szabású, és a szűkítő varrása a deréknál található, ezzel eltüntetve a hasat.
Akinek némi plusz kiló van a hasán, az farmerből válasszon magas derekú fazont, hiszen az úgy működik mint egy fűző, teljesen eltünteti a felesleget. Hogyha valamiért olyan anyagból választunk nadrágot, amely lazább –mint például egy elegáns fekete nadrág-, akkor olyan fazont vegyünk, mely laza, nem pedig feszülős, mert utóbbi esetben könnyen kidudorodhat a hasunk, a lazában viszont eltűnik. Szintén jól működik a hastáji felesleg eltüntetése, ha olyan felsőt választunk, mely laza, és például mintás, vagy élénk színű, hiszen az teljesen eltereli a has tájékról a figyelmet. Hogyha csak a hasunkkal van problémánk, más testtájunkkal meg vagyunk elégedve, akkor választhatunk olyan magas derekú nagy mintás nadrágot is, mely nem passzentos, hozzá pedig érdemes egy szűk felsőt felvenni.
Végül pedig, de nem utolsósorban bevethetjük a klasszikus magas derekú szoknyát is, melyből választhatunk egyszínű bővebb fazont, vagy nagy mintájú szűkebb fazont is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Borotválás: hogy akadályozzuk meg a bőr kipattogzását?

A borotválás után azt várnánk, hogy a bőr sima, és selymes legyen: a lábszárakon azonban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük