Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan tűnjön nagyobbnak a szem ?

Hogyan tűnjön nagyobbnak a szem ?

Sok nő álma a ” boci szem ” ! Az olyan szempár , ami elvarázsol . Több cikkben olvashatjuk , hogy rengeteg férfi sok mindent megnéz egy nőn , viszont az általuk vezetett listán az első háromban mindig benne van a szem . De mégis mit tehetünk , hogy szemeink még nagyobbnak , még csábosabbnak tűnjenek ?

Hogy ne csak megnézzék a férfiak a szemünket , de a látvány után már ne is keressenek más ” szempárt ” :) Ha a sors nem áldott meg minket lencsibaba szemekkel , ne legyünk csalódottak , hiszen a megfelelő smink elsajátításával és használatával , a legigézőbb tekintetet tudjuk megalkotni . Az első amit tehetsz , hogy ha eddig nem használtál szemspirált , akkor kezd el a használatát . Ha még sokkolóbb hatást szeretnél elérni , akkor kipróbálhatod a műszempillát is . Persze ha lehet ne az XXL mérettel kezd. A szem kiemeléséhez elengedhetetlen a szépen megrajzolt, vagy megfestett szemöldök , ami keretet ad az arcnak . Az ideális szemöldök megtalálásához először kozmetikust keress fel , Ő megtudja neked mondani melyik az a forma , ami az arcodnak a legmegfelelőbb .

Használj sötét színeket , de úgy , hogy a sötét szín a szemhéjad külső részére essen , a belső részre , a szemzugba , pedig használhatsz világos színeket . A sötét színek mellett , érdemes elkezdened bevezetni a fehér színt is . Alkalmazhatod fekete kontúrral . És végül , de nem utolsó sorban használj vad metál színeket , ezek is segítenek az álom szempár elérésében . Ha a fenti séma alapján eljársz ,biztosan hatalmas szemek fognak visszanézni Rád a tükörből .

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csík bogarak

A bogarak földünk leginkább nem szeretet fajához tartoznak.Nagyon sokan félnek tőlük pedig ezeknek a kis …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük