Kezdőlap » Családi élet » Hogyan tudhatod meg, hogy csak alkalmi kapcsolatra kellesz neki

Hogyan tudhatod meg, hogy csak alkalmi kapcsolatra kellesz neki

Ha már ért pár csalódás, akkor szert tehettél egy kis tapasztalatra, hogy felismerd ki az, aki komolyan gondolja veled, vagy csak futó kalandra kellesz neki. Időnként ránézésre is meg lehet állapítani, hogy melyik az a nőcsábász férfi, aki csak összetörné a szívünket. Ezek a pasik (szerintük) tökéletesre fejlesztették azt a készségüket, hogy hogyan lehet levenni egy pillanat alatt a lábáról a legtöbb nőt. De szerencsére nem mindet! Ha nem figyelsz a stílusuk a sármjuk azonnal elcsábít, és ha nem veszed észre időben a jeleket, akkor egyszer csak azon kapod magad, hogy a férfi már messze jár miután elérte célját. De a fent említett rutin nélkül honnan is tudhatod, hogy legfrissebb udvarlódnak mik a szándékai? Hát, íme néhány árulkodó jel, amit ne hagyj figyelmen kívül és ne próbáld megmagyarázni.
Ha már a randin arra utal, hogy jó lenne valamelyikőtöknél kikötni
– Jó oké, hormonok, vágy… No de, ha már az első randin erről témázik a srác, az igen csak gyanús. Na ő az, aki tuti nem azt szeretné, hogy egy pohár bor mellett gyertyafénynél átbeszélgessétek az éjszakát, hogy minél jobban megismerhesse a lelki világodat, hogy milyen a személyiséged és hogyan gondolkodsz.
Ha nem figyel arra, amit mondasz
– Ha a randin csak a falat bámulja, és nem érdekli, amit mondasz az egy ronda dolog. Legalább a látszatot fent kellene tartani. Ha egy férfinak tényleg tetszel, az issza a szavaid, meghallgatja mit mondasz neki, figyel rád. Egyáltalán nem jó jel az sem ha nem a szemedbe néz, hanem jó pár centivel lejjebb.

Hirtelen napokra eltűnik
– Randi után eláraszt az üzeneteivel, de rákövetkező nap eltűnik a köztudatból, napokra. Egyszer átbeszélgetitek az éjszakát, utána pedig hiába hívod nem hajlandó felvenni a telefont sem. Vajon miért? Rossz hírem van, valószínűleg már a következő prédáját cserkészi be, téged meg már el is felejtett.

Jó dolog a közösségi oldalak
– Akár melyikről is beszélhetnénk, mert ha van akárhol is adatlapja, akkor sok dolgot kideríthetsz. Kiderülhet, hogy mennyire vállal fel téged a nagy nyilvánosság előtt, hogy ha egy idő után sem rakja ki, hogy kapcsolatban van veled, az gyanús lehet. Vagy ha már egy ideje együtt vagytok és egy közös kép sem került fel, de ha még nem is készült vagy egyenes tiltakozik ellene, na az fura.

Szerelem első látásra
– Szép, szép dolog, de sajnos résen kell lenni. Ugyanis vannak olyan pasik, akik tudják, hogy némely nőt a lelkén keresztül lehet megkapni, és ők sajnos azon nőcsábászok, akik ezt galádul ki is használják. Persze nem mondom, hogy ilyen nem létezik, és ha te ilyenbe akadsz bele, akkor gratulálok. De légy óvatos!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Válás gyermekszemmel

A válás intézménye kis hazánkban elfogadott, sőt megszokott jelenséggé vált. Évi 45 ezer regisztrált házasságkötésre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük