Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan töltsük el a szilvesztert?

Hogyan töltsük el a szilvesztert?

Minden korosztály másképpen tölti a szilvesztert, minden korosztály más szempontokat tart szem előtt, ha a szilveszterről esik szó. Abban mindenki egyetért, hogy az óévet jókedvvel, jó társaságban , finom étkek és némi alkohol társaságában töltjük.
A gyermekek általában szüleik, nagyszüleik társaságában élvezik az év utolsó napját, akik baráti társaságban vagy egymás között családban töltik ezt a napot. Ha gyermekekkel együtt szilveszterezünk, figyeljünk az ő biztonságukra, ők a legfontosabbak.
Ha gyermek nélkül vagyunk, vagy sikerül a gyermeket más felügyeletére bíznunk, eldönthetjük, hogy a baráti társasággal hol, milyen körülmények között szeretnénk bulizni. Otthonunkban, házi buliban vagy szabadtéri rendezvényen, esetleg befizetünk egy szervezett programra. Az utazást, közlekedést mindenképp oldjuk meg, utolsó lehetőségként marad a taxi vagy az éjszakai buszjárat.
Tiniként, kamaszként gyerekeink biztosan társaságban töltik az év utolsó napját, hetekkel előtte készülnek rá, legtöbb esetben házibulikat szerveznek, ahová mindenki beszáll valamivel, étellel vagy itallal. Szórakozóhelyeken előre foglalni kell helyet, be kell fizetni a részvételt és a fogyasztást külön kell fizetni. Általában éjfélkor egy pohár pezsgő benne van az árban, némely helyen még éjfél után egy pár virsli is bár ez nem jellemző.
Figyelmeztessük őket, a biztonságuk a legfontosabb, ne igyanak annyit, hogy kiüssék magukat és nem tudnak a körülöttük lévő dolgokról, mert az veszélyes. Kérjük meg őket, hogy mobiltelefonon maradjanak elérhetőek. Adjuk meg a bizalmat és ne hívogassunk őket.
Éjfélkor aztán amikor elbúcsúztatjuk az óévet és pár perccel később belépünk az új évbe, vegyük fel velük is a kapcsolatot, kívánjuk Boldog Újévet családtagjainknak, barátainknak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük