Kezdőlap » Egészséges életmód » Hogyan tesz jót a hipnózis?

Hogyan tesz jót a hipnózis?

A hipnózis egy terápiás alkalmazás, amely segíthet az elfojtott érzések feloldásában és így érzelmileg szabadabbá válunk általa. Az ilyen terápia segítségével formálhatjuk a jellemünket és gondolkodásunkat. Megszabadulhatunk a negatív és berögzült érzésektől és gondolatoktól, amikor ez sikerült más emberekké válhatunk, megszűnhet a szorongásunk bizonyos dolgok iránt és még az életünket is pozitív irányba terelhetjük. Ez a kezelés csak is szakértősegítségével végezhető el. Aki kapcsolatot tud teremteni az elméddel és kommunikálni vele.

Ez alatt nem rendelkezünk semmilyen önálló akarattal, teljesen a terapeutára vagyunk bízva. A szakértő zenével vagy egy saját vezetett beszéddel egy mély nyugalmi állapotba kerülünk. Eközben a szakember, kérdéseket tehet fel nekünk és mi válaszolni is tudunk. Vannak már olyan kórházi kezelések, ahol helyi érzéstelenítéssel és hipnózissal kezelnek embereket, ilyenkor a félelem és fájdalom kizárható. Lelki betegségekben is tud segíteni a hipnózis, feltárhatunk olyan elrejtett érzéseket, amelyek mondjuk, oka lehet egy betegségünknek, amiről nem is tudtunk.

A szorongás és a pánikbetegség is jól kezelhető a gyökerénél fogva. Segíthet még a cigarettáról való leszokásban is, olyan szinten befolyásolhatók és javíthatók az érzéseink, illetve gondolataink, hogy teljesen kitörölhető, annak az érzése, hogy mi nikotinfüggők vagyunk. A fóbiáknak is érzelmi okaik vannak, amiktől ugyan úgy meg lehet szabadulni, ami után olyan felszabadító érzésünk lesz, mintha egy nagyon régóta viselt vasbilincstől válnánk meg végre!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az avokádó szerepe az egészséges táplálkozásban

Az avokádó az egyik legnagyobb zsírtartalmú gyümölcs: egy közepes méretű avokádó körülbelül 400 kalóriát, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük