Kezdőlap » Esküvő » Hogyan tervezzük meg a leendő esküvőnket?

Hogyan tervezzük meg a leendő esküvőnket?

Ha azon gondolkozol a pároddal, hogy hamarosan összekössétek az életeteket, akkor fontos az esküvő előkészületeit is átgondolni, megtervezni.
Nagyon sok dolog lehet amit közösen a párotokkal kell megbeszélni, kiválasztani a színeket a dekorációt és egyéb dolgokat.
Elsőként ami a legfontosabb az az időpont kitűzése. Majd a hivatalban és a templomban az időpontot lefixálni. Utána már csak a részletekre kell koncentrálni és időben el kell kezdeni az esküvőt megtervezni.
A tervezés első állomása a házasulandó pár ruháit beszerezni, főként a menyasszonyi ruha a nehezebb. Sokszor nem találnak az arák pont ráillő ruhát ezért olykor átalakításokat kell a menyasszonyi ruhán végezni. A vőlegénynél nem sok gond van, mert náluk könnyebb a dolog egy szmoking egy öltöny és a férfiaknak le van tudva a ruha a nagy napra.
Ha a ruhákkal kapcsolatos dolgok már folyamatban van akkor következhet a terem lefoglalása ahol a násznépet meg lehet vendégelni, illetve hajnalig tartó mulatságokat lehet tartani.
Majd a dekorációkról sem szabad megfeledkezni, természetesen a vőlegényeknek ezek a dolgok macerásoknak, és unalmasnak tűnnek, de bizalmuk megvan az arában és igyekszenek eltéríteni ezt a feladatot. Bár több kevesebb sikerrel.
A nagy napra a vőlegények szervezik általában a kocsit, a virágokat a menyasszonynak. A nagy nap előtt a házasulandó pár, már nem találkozik egymással a hagyományok szerint és ki-ki a maga kis csapatával legény -illetve leány búcsúval zárják le az életük egy szakaszát.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Esküvő avagy az utolsó nap gondolatai

Legtöbben bíznak benne, hogy szerelembe esés és az igazi megtalálása után jön majd egy nap, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük