Kezdőlap » Családi élet » Hogyan tervezzük meg esküvőnket?

Hogyan tervezzük meg esküvőnket?

A nagy esemény számtalan egészséges fiatal párt foglalkoztat. Sokáig dédelgetik egymás közt terveiket, mire a szülők elé lépnek és beszámolnak életük jövőbeli részleteiről. Ilyenkor a hatás nem marad el. Vagy számított rá az anya, apa vagy időre van szükségük. Fellélegezni, megnyugodni és elfogadni gyermekük döntését. Ahol jó a keres és van félre tett pénz ott nincsenek aggodalmak.

Kiválasztják a legjobb szakértőt, aki minden elintéz a pompás hatás elérésére. Nincs más tenni való, mint részt venni az esküvőn és büszkén kimutatni gyermekéhez való szeretetét. Persze nem minden család képes hatalmas menyegzőt tartani. A mai világban minden sokba kerül. Azonban ennek hatása miatt nem szabad, hogy lelki ismeretfurdalás gyötörje. A kisebb esküvő, közeli rokonsággal is lehet a világ legcsodálatosabb összejövetele. Lényeg a fehér ruha, fátyol, gyönyörű csokor és szívhez szóló vidám nóta. A helyszínt szintén a szülői pénztárca határozza meg. Bebizonyosodott, hogy a lényeg a tűz a szenvedély, ami áthatja a násznépet s az újdonsült házasok szenvedélyes szerelmét. Boldogan ropni a táncot, ennél nagyszerűbbet elképzelni sem lehet. A menyasszonyi ruhát célszerűbb kölcsönözni.

Bár így is szép ára van, azonban megvarratása árából megrendezhetik az egész lagzit. Mindenképp fehér színű legyen. Szüzesség, ártatlanság és a szerelem jelképe, ami kizárólag annak az egy embernek fontos, akit kiválasztottunk és megajándékoztunk érzéseinkkel. Talán a legnagyobb kiadást a vacsora jelenti. Sütemények, torták, italok. Tanácsos időben elkezdeni gyűjteni, hogy ne érjenek váratlan meglepetések. Gyermekünknek meg tudjuk adni a felejthetetlen esküvőt. Jó érzések, magabiztosság, lelki boldogság az érvényesülő utóhatás.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az idős szülők gondozásra, ápolásra szorulnak

Beszélnünk kell a szülőkről, akik megöregszenek és néha betegek is lesznek. Előbb utóbb ápolásra, ellátásra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük