Kezdőlap » Családi élet » Hogyan térj vissza a házasságodba?

Hogyan térj vissza a házasságodba?

A nő az a szerető, akiért a férfiak felforgatják maguk körül az egész családot. Csak találgatni lehet azok férjek számát, akik ebben a bűnben részt vesznek, nem törődnek semmivel, senkivel, családi érzelmeket feldobva, maga előtt látva azt az ösztönös állati viselkedést, amit az ősi ösztönei, vadászhajlamai diktálnak, elsősorban a megszerzést, az eltulajdonosítást.
Családok ezrei talán, akik erre a sorsra jutnak, asszonyok kik képesek a megaláztatást és szégyent elviselni, mert nekik a család egyet jelent: biztonságot és békét. Hajlandóak kompromisszumot kötni, ennek érdekében férjeik meggyalázásaink képesek ezek után is a családot, gyerekeket összefogni és imitált családot felmutatni a külvilág felé.
Na persze vannak eltérő esetek is, amikor a férj megbánja félrelépéseit, visszakerül a családba. Megbánva az elkövetett hibáit, higgadtan, közösen feleségével újratervezi az új életet, a jövőt.
Előfordul olyan helyzet is, amikor minden hiábavaló próbálkozás és akarat ellenére nem sikerül megoldani az együttlétet. Ebben az esetben nincs más megoldás, minthogy házasságukat felbontani.
Az emberek véleménye alapján, ami nem működik, azt ne erőltessük. Gondolkozzunk csak el ezen a mondaton egy kicsit! Talán igazságot leplez, megmutatja azt az utat, ami még igaz is lehet.
Tévedések alapját képezik azon feltevések és tévhitek, hogy a házasság újrakezdése problémamentes lenne. Épp ezért kritikát és megjegyzéseket, egymásra megterhelő élcelődéseket nem ajánlatos tenni, feltételezéseket netán egymás közti elidegenedést nem szabad felszínre hozni, törekedni kell a békés egymás melletti élésre ápolni és szeretni azt, ami még megmaradt. A harmóniát megteremteni, amit a mai kultúra és emberiség tud és akar ápolni, közvetíteni azokkal szemben, akik hitetlenkednek az újrakezdésben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Válás gyermekszemmel

A válás intézménye kis hazánkban elfogadott, sőt megszokott jelenséggé vált. Évi 45 ezer regisztrált házasságkötésre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük