Kezdőlap » Ünnepek » Hogyan teremtsünk meghitt karácsonyt?

Hogyan teremtsünk meghitt karácsonyt?

Az ünnepek közeledtével legyen az bármilyen ünnep, mindig izgatottá válunk és csak arra tudunk koncentrálni. A karácsony talán a legnagyobb ünnep, ilyenkor mindenki kicsit jobban figyel a másikra, előtérbe helyezi a többi embert maga elé. Az ajándékozás okozza a legnagyobb örömöt és nem pedig, hogy én mit kapok, ilyenkor észrevesszük a nehezebb sorsú embereket is és sokan próbálunk legalább az évnek ebben az időszakában kicsit könnyíteni a nehézségeiken. Ilyenkor elmúlik a harag az ellenségeink felé és mindenki a kedvességet próbálja előtérbe helyezni.

A meghitt, boldog karácsony nem a fényűző ajándékok, csillogó díszekről szól, persze ezt sem lehet elfelejteni, hisz már már versennyé vált a karácsony és a gyerekek is az ajándékokat várják a fa alá. A legnagyobb öröm mégis az ilyenkor, ha együtt az egész család, boldogan minden, idegeskedéstől, aggódástól mentesen díszítik fel a fát, csomagolják titokban az ajándékokat és együtt a karácsonyi vacsora után meghitt pillanatok között bontogatják ki az ajándékokat.

A legszebb ajándékot mindig a szülők kapják, hisz a kisgyermekek elkészítik saját kezűleg készített kis ajándékukat, melyet már hónapokkal az ünnepek közeledte előtt jól alaposan elkezdenek készíteni és az ünnepek közeledtével egyre szebbek és egyénnek szólóbbak lesznek.

Persze fontos, hogy ők is megkapják a várva várt ajándékot így mindenki boldogan ünnepelheti a karácsonyt. A meghitt hangulat még napokig megmarad, talán a karácsonyfa jelenléte segít megőrizni ezeket e kellemes perceket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ünnep: Május 1

Sokan talán nem is tudják, miért is munkaszüneti nap, és miért is ünnepeljük május 1-ét. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük