Kezdőlap » Családi élet » Hogyan tehetünk romantikussá egy hétköznapi estét?

Hogyan tehetünk romantikussá egy hétköznapi estét?

A rohanó hétköznapokkal minden pár szembesül. A munkahelyi stressz, az elintézendő feladatok, gyerekek körüli teendők, háztartás stb. mind mind egy szerepet ró ránk. Szeretjük a párunkat, még sincs időnk , erőnk ezt kimutatni? Pedig kell alkalmat találni az érzelmek kimutatására, legyen az bármilyen apróság , odafigyelés a másikra.

Gondoljuk át alaposan, hogy melyik nap estéjét szeretnénk romantikusabbá varázsolni, amikor tudjuk, hogy párunk időben haza ér, nincsenek külön elintézendő dolgok és jut egy kis idő egymásra. Ahol gyerekek vannak, bátran kérjünk segítséget nagyszülőktől, hogy átmehessenek egy picit, amíg mi kedveskedünk párunknak. Tegyük meg az előkészületeket, ha időnkbe belefér készítsünk egy finom vacsorát, nem kell különleges ételekkel bíbelődnünk, elég ha szívvel- lélekkel készítjük el.

A terítéket feldobhatjuk gyertyával, egy kis dekorációval. Halk zenét betehetünk, hangulatvilágításként elég, ha a kislámpát felkapcsoljuk és mellé pár mécsest, illatos gyertyát gyújtunk. Illatos fürdőt készíthetünk, szerencsés az együtt fürdés, de ha nem megoldott az sem baj. Hűtsünk be kedvelt innivalót. Beszélgessünk, kedveskedjünk párunknak, éreztessük vele mennyire fontos és mennyire szeretjük. Nézegethetünk régebbi fényképeket, felidézhetjük a régmúlt emlékeit. Pozitív élményekről beszélgessünk, nevessünk sokat. Ha párunk nem ilyen beállítottságú, a kanapén összebújva megnézhetünk egy jó filmet vagy sétálhatunk egyet a friss levegőn. A lényeg, hogy együtt legyünk és csak rólunk szóljon ez az este.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen alkotás az anime és a manga?

Az utóbbi pár évben meglehetősen népszerű lett kishazánkban Japán, így gyakran hallani az anime és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük