Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan tegyük hagyományos ruhánkat szilveszteribbé?

Hogyan tegyük hagyományos ruhánkat szilveszteribbé?

Elég nagy a valószínűsége annak, hogy egyik szilveszterkor nem készülünk sehová, ám mégis az utolsó pillanatban meghívnak bennünket egy buliba, vagy meggondoljuk magunkat éjfél előtt néhány órával, és inkább az otthonmaradás helyett a bulit választjuk. Ilyenkor már nincs arra lehetőségünk hogy a barátnőnktől kölcsönkérjünk valamilyen ütős rucit, vagy épp elmenjünk egy ruhavásárló körútra, így abból kell gazdálkodni, ami otthon van a szekrényben. Talán elsőre nehéz feladatnak tűnik, azonban az otthoni ruháinkból is alakíthatunk valami olyat, ami megállja a helyét a szilveszteri buliban.
Ha van otthon a szekrényünkben egy kis fekete ruha, akkor már meg is van oldva a problémánk, hiszen ennek a stílusát minden alkalommal teljesen egyedivé tudjuk alakítani az éppen használatos kiegészítőkkel. Ha épp szilveszteri buliról van szó, akkor párosíthatjuk flitteres és neonos színű kiegészítőkkel, ha komolyabb stílusú szilveszteri partira vagyunk hivatalosak, akkor pedig egy gyöngysorral és szolid magassarkúval párosítva a legelegánsabb helyen is kiállja a próbákat. Egy másik alternatíva, ha van egy olyan ruhánk, mely vagy túl rövid, vagy túl hosszú, alakítsuk át egy óra alatt. Például varrjunk hozzá egy teljesen más anyagú toppot, vagy varrjunk az aljára csipkét, és máris kész az új, teljesen egyedi ruhadarab.
A szilveszteri buli éppen egy olyan alkalom, amire akár eddig nem kipróbált, teljesen új összeállításokat is felvehetünk. Érdemes teljesen átkutatnunk a szekrény legalját is, hiszen talán ott lapulnak olyan ruhadarabok, amiket egymással párosítva meg is találjuk az idei szilveszteri ruhakollekciónkat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük