Kezdőlap » Ünnepek » Hogyan tegyük emlékezetessé a Valentin-napot?

Hogyan tegyük emlékezetessé a Valentin-napot?

A Valentin-napot általában nem szokás valódi ünnepnek tekinteni nálunk, viszont a párok többsége számít valamilyen különlegességre ezen a napon. A nap varázsát az veheti el, hogy ha azt látjuk, hogy mindenki egyforma különlegességet visz haza.
Érdemes lehet tehát megpróbálni kitörni az ehhez a naphoz kapcsolódó vásárlási elvárások köréből. Ha lehetséges, vegyünk ki egy szabadnapot vagy szervezzünk egy hosszú hétvégét előtte vagy utána, így lesz időnk egymásra figyelni. Ha erre nincs lehetőség, akkor is szánjuk egymásra az otthon töltött időt: számítógépes játékok, hobbizás, otthoni munka helyett főzzünk mondjuk egy közös vacsorát, vagy ha még gyorsabb, romantikus megoldást szeretnénk, akkor öt-hat különböző sajtból és egy üveg borból is nagyszerű esti csemegét dobhatunk össze.
Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy egy egész nap a rendelkezésünkre áll, akkor azt töltsük valami új helyen, menjünk kirándulni. A friss tavaszi időjárás kedvez ebben az időszakban a természetjárásnak, ekkor már hajtanak a hóvirágok, néha még az ibolyák is. A piknikre ugyan nem a legjobb az időjárás valószínűleg, de egy nagy séta kellemessé teheti a napot.
Aki inkább a városi, nyüzsgő programokat szereti, annak érdemes kipróbálnia a különféle táncos programokat. Sok olyan szórakozóhely van, ahol salsa estet vagy rock”n roll estet tartanak, itt gyakran táncoktatás is megelőzi az aznapi bulit.
Mivel lassan kezdődik a veteményezős időszak, a Valentin-nap nagyszerű alkalom arra, hogy vágott virág helyett valamilyen különleges virágmaggal lepjük meg a kedvesünket. Ez ráadásul sokkal tovább is kitart, mint egy csokor rózsa.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ünnep: Május 1

Sokan talán nem is tudják, miért is munkaszüneti nap, és miért is ünnepeljük május 1-ét. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük