Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan Szilveszterezzünk egyedül?

Hogyan Szilveszterezzünk egyedül?

Megesik néha az is, hogy nincsenek azok a közelben, akikkel szoktuk tölteni az időnk nagy részét, megeshet ez Szilveszter este is. A barátaink elígérkeztek már egy buliba, ami nem a mi ismertségi körünkből áll, így nem vihetnek minket is magukkal, épp kettesben szeretnék ünnepelni a Szilvesztert, elutaznak messzebbre, a családjukkal töltök az ünnepet. Ez mind megtörténhet, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnek minket. Mit is csináljunk, akkor egyedül Szilveszter este? Nem kell attól egy sima átlagos estének lennie, mert épp magunkba töltjük. Nem kell korán lefeküdni és aludni mintha ma nem is lenne Szilveszter este. Magunkba is jól tudjuk érezni magunkat.

Szilveszter előtt ugyanúgy menjünk el és vásároljunk be a szilveszteri menühöz. Vegyünk virslit, rágcsálnivalókat, innivalókat, alkoholt, szendvicshez, salátákhoz valókat. Mindent amit szeretünk és szívesen fogyasztanánk.

Szilveszter délelőtt pedig irány a konyha, hogy minél hamar készen legyünk. Készítsünk salátákat, amelyeket szeretjük. Tegyük egy tálra a rágcsálnivalókat és helyezzük el abba a szobába, ahol szilveszterezni fogunk. Készítsünk néhány szendvicset, amit még megeszünk. Ha ezzel megvagyunk vegyünk egy forró fürdőt, kényeztessük magunkat. Majd válasszuk ki estére a ruhát és bújjunk bele. És már kezdődhet is a szilveszterezés, hiszen a tévében egész estés szilveszteri műsor megy az ünnepelni vágyók szórakoztatására, igazán meghozzák ezek a műsorok a hangulatot. Délután még megnézheted a kedvenc filmjeidet vagy épp amire egész évben még nem volt időd.

Ha eljön az éjfél vagy menj fel a főtérre és töltsd ott az év utolsó perceit és az új év első perceit, vagy maradj otthon hallgasd meg a himnuszt, bontsd ki a pezsgőt és fogyaszd el, na persze nem kötelező az egész üveggel. De ne legyél olyan, hogy magad miatt nem bontod fel a pezsgőt, igen is ki kell nyitni és inni minimum egy pohárral az új év köszöntésére. Majd ha ezután éhes vagy jöhet a pociba a finom főtt virsli, amit érdemes frissen elkészíteni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük