Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan szervezzünk tökéletes házibulit Szilveszterre?

Hogyan szervezzünk tökéletes házibulit Szilveszterre?

A Szilveszteri buli megszervezése sokak által igencsak halogatott, nagy erőfeszítések árán véghezvitt, fáradságos feladat. Ám ha kellőképpen felkészülten fogunk hozzá, sokban megkönnyíthetjük a saját magunk dolgát. Írjunk listát teendőinkről, kérdezzünk körbe, mások hogyan csinálják a szervezést, mivel teszik egyszerűbbé, gyorsabbá és legfőképpen hatékonyabbá a parti megszervezését.
Elsősorban az igények felméréséről kell gondoskodnunk. Ha a társaság, akiknek a bulit szervezzük egy laza, könnyed, barátságos hangulatú estét szeretne, nem érdemes nagy felhajtást keríteni a dolognak.
Miután kiküldtük a meghívókat, kérdezzünk rá a válaszra, ha nem igazolnak vissza. Kellemetlen, ha nem tudjuk, körülbelül hány ember részvételére számíthatunk. Ám mindig kicsit több fővel számoljunk a biztonság kedvéért. Nehogy meglepetés érjen bennünket, mert az egyik haverunk további 8 fővel állít be váratlanul.
Gondoskodjunk a megfelelő ételekről, és főleg italokról. Legyen elég mozgástér, és legyenek ülőhelyek is, ha megfáradnának a vendégek.
Legfontosabb, hogy ne unatkozzon senki, így többféle stílusú zenével is készüljünk, de lehetnek különböző programok, játékok is. Társaságfüggő, hogy hol mi válik be. Vannak, ahol elég, ha beteszünk valami jó zenét, és minden megy magától, de van, ahol igénylik a „szórakoztatást”.
Ha a Szilveszteri bulin gyerekek is lesznek, feltétlenül legyen kialakítva egy külön kis rész nekik. Ha megoldható legyenek akár mesefilmek, de a kifestőkönyvek és persze sok-sok játék alaptartozékok.
Távozáskor adhatunk egy kis süti- vagy kajamaradékot „útravalóként”.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük