Kezdőlap » Ünnepek » Hogyan szervezhetünk könnyebben osztálytalálkozót?

Hogyan szervezhetünk könnyebben osztálytalálkozót?

Az évek múlásával a volt osztálytársak egyre jobban eltávolodnak egymástól, így egyre nehezebb felvenni a kapcsolatot mindenkivel. Ez pedig problémát jelenthet mondjuk egy osztálytalálkozó megszervezésében.
Szerencsére segítségünkre lehetnek a közösségi oldalak. A facebookon könnyebben áthidalhatjuk a földrajzi távolságokat. A lényeg, hogy a szervezést minél előbb kezdjük el. Az első lépésben keressük meg a volt osztálytársakat. Ezután létrehozhatunk egy csoportot, ahová meghívhatunk minden régi osztálytársat. Itt aztán kezdődhet a szervezés. Névsor áttekintés, a hiányzó emberek megkeresése. Minél több ember van a csoportban, annál nagyobb esélyünk van, hogy elérjük a hiányzókat. A csoporton belül lehet ötletelni, hogy melyik éttermet válasszuk, milyen ajándékkal kedveskedjünk volt tanárunknak, tanárainknak.
Indíthatunk szavazást különböző témákban például időpont, menü az étteremben, meghívott tanárok listája, stb.
Az első dolog amit mindenképp fixálni kell, az az időpont, hisz mindenkinek alkalmazkodnia kell ehhez. Nem lehet azt csinálni, hogy június közepén azt mondjuk, legyen július első hétvégéjén. Ilyen esetben számolni kell azzal, hogy sokan nem tudnak eljönni egyéb elfoglaltságok miatt.
Ha az időpont megvan, akkor mindenki úgy tudja alakítani a programját, hogy biztosan ráérjen.
A csoport oldalára tölthetünk fel régi fényképeket, és már itt elkezdhetjük a régi sztorik felelevenítését. Így is közelebb kerülnek egymáshoz a régi jó barátok. Ami még nagy pozitívum az ilyen szervezésben, hogy a csoport az osztálytalálkozó után is tovább működhet, így a következő találkozás megszervezése már gyerekjáték lesz.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Forradalom és szabadáságharc: október 23

Magyarországon október 23-án az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékezünk. Ezen a napon az ország minden …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük