Kezdőlap » Karácsony » Hogyan spóroljunk karácsonykor?

Hogyan spóroljunk karácsonykor?

Karácsonykor hajlamosak vagyunk arra, hogy sokkal többet költünk a kelleténél. Ilyenkor a nagy ünnepi készülődés során nem nézünk úgy utána a dolgoknak, és emiatt sokkal felelőtlenebbül vásárolunk, holott nem is gondolnánk, hogy egy kis odafigyeléssel akár az ár 40-50%-át is megspórolhatnánk.
Az ünnepek közeledtével megjelennek az óriási kedvezményeket hirdető táblák is, miszerint a boltokban egyes termékeket akár 10-20, vagy 60%-kal olcsóbban vásárolhatjuk meg. Azonban ez nem mindig fedi a valóságot, sokszor csupán marketingfogásról van szó. Hogyha valóban spórolni szeretnénk, és kissé szemfülesebbek vagyunk, akkor érdemes egy terméket több helyen is megnézni, hiszen így kideríthetjük, hogy valóban hol a legolcsóbb az ára.
A karácsonyi vásárláskor érdemes elővenni azokat a kártyákat, melyekre egész évben pontokat gyűjtöttünk. Attól függően, hogy milyen kártya, és mely boltban használható, nemcsak százalék kedvezményeket, hanem sokszor konkrét ajándékokat kaphatunk, hogyha beváltjuk az összegyűjtött pontjainkat. Már ezzel is lehet spórolni!
Érdemes az interneten is szétnézni egy-egy konkrét ajándék után, hiszen az online vásárlással rengeteg pénzt megspórolhatunk. Habár sokan még mindig félnek a netes vásárlástól, különösebb okuk nincs az aggodalomra, hiszen sok helyen lehetőség van arra is, hogy utánvéttel rendeljünk, és így csak az áru készhez vételét követően kell fizetnünk. Ráadásul így akár több ezret is megspórolhatunk, hiszen online sokkal olcsóbban adják az egyes termékeket, mint a boltokban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük