Kezdőlap » Internet » Hogyan rontja egy cég értékét az ingyenes tárhely?

Hogyan rontja egy cég értékét az ingyenes tárhely?

A magyar vállalkozások még mindig igen nagy hányada használ ingyenes tárhelyet ingyenes domain címmel. Az amellett, hogy nem biztonságos, még gagyi is, tehát nem éppen márkaépítő lehetőség. Egy kifinomultabb, igényesebb látogató, internetező, ha meglátja, hogy nincs saját domain cím, akkor megkérdőjelezi a vállalkozás hitelességét, mert hogy költene ő a tökéletes termék előállítására, vagy szolgáltatás nyújtására, ha a legalapvetőbb dolgokért sem képes fizetni. Igen, bármennyire is furcsa ezek a gondolatok akár egy átlag internetező fejében is kialakulhatnak, és ha nem tetszik neki, akkor nem fogja ajánlani a mi termékünket másoknak, sőt ami talán még rosszabb is lehet, hogy nem csak, hogy nem ajánlja, de egyenesen rossz hírét fogja kelteni a cégnek az ingyenes tárhely és domain cím miatt.

Alapvető dolog, hogy vegyünk normális, minőségi tárhelyet, és egy domain címet, mert nem csak, hogy egy marketing eszköz, de presztízskérdés is. Évente már pár ezer Ft-ért nagyon kiváló szolgáltatásokat lehet kapni. Ne ezen bukjon, mert nem képes nem képes fizetni egy alapvető eszközért, ami nem csak egy cím, de egy olyan marketing eszköz, amire akár a cég komplett, teljes marketing terve épülhet, mivel a domain címbe általában bele szoktál foglalni vagy a cég nevét, vagy a szolgáltatás nevét, így sokkal könnyebb keresőoptimalizálni is.

Az igényesebb marketingesek el sem vállalják egy cég marketingjét, mert nem akarják a nevüket adni igénytelen dolgokhoz, a rosszabb marketingesek, pedig nem képesek azt elérni, amit egy már tapasztaltabb menedzser igen. Az ingyenes címmel és tárhellyel csak veszíteni lehet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük