Kezdőlap » Lakberendezés » Hogyan rendezzük be a lakást, ha összeköltözünk?

Hogyan rendezzük be a lakást, ha összeköltözünk?

Az első összeköltözés, hogyan rendezzünk be egy üres lakást együtt a párunkkal, ahol együtt fogunk élni?

Első és legfontosabb a berendezés, meg kell beszélni, hogy milyen stílusú legyen a lakás, a szobák. Ha ezzel megvagyunk, akkor meg kell beszélni, hogy van-e a másiknak olyan bútora, amit szeretne az új lakásba áthozni. Ha igen meg kell mutatni a másiknak, és ha mind a ketten amellett a bútor mellett döntenek, akkor átkerülhet az új lakásba. A közös lakásba csak olyan dolgokat szabad bevinni, ami mind a két félnek tetszik.

Ha vásárlásra kerül a sor a berendezés területén, akkor is együtt kell menni, szétnézni és megvenni a dolgokat, hiszen a két fél stílusát kell, hogy tükrözze most már a lakás. Ha ez nem így történik, akkor az egyik fél nem fogja jól érezni magát a lakásban, nem fogja az otthonának érezni.

Milyen dekorációs dolgok kerüljenek a polcokra?

Először is mindenki gyűjtse össze egy dobozba a kedvenc dolgait, kiegészítőit, amiket úgy gondol, hogy illene a lakásba és a lakás kialakított stílusába. Ebben az esetben le kell ülni együtt és egy dobozzal kezdeni a válogatást, a saját dobozunkat a párunk pakolja ki és véleményt alkot róla, hogy kell-e az a lakásba vagy sem, ha elnyerte a tetszését, akkor meg kell beszélni, hogy hová tegyék ki.

Ha ezzel is megvagyunk, hozhatjuk a szekrények belsejébe való holmikat, ruhákat, edényeket, tányérokat és stb. A szekrények belsejében nem baj, ha marad némi hely, mert az idő elteltével így sem fogunk elférni, annyi holmink lesz.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dekorálj aluminium fóliával

Mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy szerettük volna feldobni a lakás egyes részein üresen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük