Kezdőlap » Házfelújítás » Hogyan rendezzük be a hálószobánkat Feng Shuival?

Hogyan rendezzük be a hálószobánkat Feng Shuival?

Mivel életünk legtöbb részét a hálószobánkban töltjük, ezért fontos, hogy biztonságot, meghittséget nyújtson számunkra. Sok figyelmet fordítsunk ezért a berendezésére. Fontos, hogy az ágyunkat hova helyezzük el a szobánkban, mert ezzel a párkapcsolatunkon és egészségünkön is javíthatunk.
Alváskor fejünk nem nézhet az ajtó irányába és az sem szerencsés, ha az ajtónk közvetlenül az ágyunkra nyílik. Az ágynemű színével is segíthetünk az energiák áramlását. Az ággyal szemben nem szabad tükröt tenni, helyezzük el úgy a szobában, hogy ne láthassuk magunkat benne.

Ha vannak porcelánfiguráink ügyeljünk arra, hogy mindig párosával tartsuk a szobánkban, a tökéletes párkapcsolat érdekében. A matrac és a padló közötti résznek szellőznie és tisztának kell lennie, mert ez olyan hely ahol fontos szerepe van a tisztaságnak. Telefont nem szabad az ágyon tartani, megzavarhatják ugyanis álmainkat. A matracok megkötik a Chi – t, érdemes tehát gyakrabban cserélni, néhány órára napra tenni. Kerüljük a zsúfoltságot.
A színek megválasztása is megfontoltsággal jár. A zöld : nyugtató szín, a kék : hideg színe, ellenére nyugtató, a sárga : serkentőleg hat az agyra, ezért alvásra ne sokat számítsunk. A barack színű falak : veszekedést gerjesztenek. A piros és annak árnyalatai, romantikára vannak jó hatással. Vigyázzunk a túl sok és sötét vörössel , mert az már nem ezt a célt szolgálja. Képeket, posztereket, festményeket érdemes falra tennünk, el se hinnénk mekkora erőt adhat az embernek, főleg ébredés után. Ágyunkat mindig vessük be ébredés után és tartsunk rendet a szobánkban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan tervezzük a vízvezetékek olcsó átalakítását?

A legtöbbször, ha fiatalok költöznek egy nem újépítésű házba, a felújítás során mindenképp szükség lesz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük