Kezdőlap » Lakberendezés » Hogyan rendezzük be a lakást?

Hogyan rendezzük be a lakást?

A Lakberendezésben nincsenek szabályok. Ez mindenki egyéni ízlésétől, és persze pénztárcájától függ. Nincsenek megkötések, viszont nem árt egy-két elvet meg vizsgálni, mielőtt költekeznénk.

A bútoroknál az egyik legfontosabb, hogy harmonizáljanak a mennyezet, falak, padló színeivel. Viszont van mikor pont az eltérő stílusok váltanak ki különleges hatást. Fontos még hogy figyelembe vegyük a bútorok, és tárgyak mértét. Ez legfőképp a kisebb lakásoknál jelenthet gondot, ahol alapjában véve nehezebben férünk el. Ezért nem tanácsos teli zsúfolni tárgyakkal a helységeket. Előfordulhat, hogy tetszik egy-egy lámpa vagy épp egy szék, ami egyedi, de meg kell gondolni, hogy tényleg szükségünk van-e rá.

Hangsúlyt kell még fektetni a világításra is. Nem csak mert fizikailag szükségünk van rá, hanem mert egy-egy jól kiválasztott lámpa, és más fényforrás, meg adják az egész lakás hangulatát. A jobb hatás mellett figyelnünk kell még arra, hogy vannak sarkok, bútorok, amiket meg kell világítani, és amiknek nem biztos, hogy előnyös, ha rá világítunk.

Ezek a legfontosabb szempontjai a lakberendezésnek, amire tényleg nincs recept. Akár magunk rendezzük be a lakást, akár szakemberre bízzuk azt, a legfontosabb, hogy a bútorok, a kiegészítők és a különböző tárgyak mind-mind saját ízlésünkről, egyéniségünkről árulkodjanak. Hiszen nagyban befolyásol minket a lakás hangulata a hétköznapjainkban. Sokszor nem tudjuk, mi okozza a nyomasztó érzést.
A titok, hogy megfelelőek legyenek kiegészítők.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dekorálj aluminium fóliával

Mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy szerettük volna feldobni a lakás egyes részein üresen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük