Kezdőlap » Egészséges életmód » Hogyan rendeljünk az ebay-ről?

Hogyan rendeljünk az ebay-ről?

Mint közismert az ebay a világ legnagyobb kereskedelmi portálja. Több millió, vagy több tíz, 100 millió ember van beregisztrálva. Nem csak magánszemélyek adják el megunt dolgaikat, hanem komplett gyártók adják el ott termékeiket, hiszen sokkal gyorsabb és az embereknek is sokkal kényelmesebb az otthonukból rendelni valamit, mint elmenni valamelyik boltba. Habár az Apple termékeket továbbra is célszerű a cég saját boltjaiból venni, vagy a fizikai boltokból, vagy a saját webshopjából, ennek ellenére mégis található az ebayen nem egy Apple termék amely vadonatúj állapotban van.

Az ebayra a rendeléshez mindenképp szükséges beregisztrálni. Felhasználói fiók nélkül senkit sem enged rendelni a rendszer. A regisztráció után kell megadnunk minden egyes személyes adatot, legelőször is a legfontosabban a postacímünket, mert ide fognak majd küldeni minden terméket, amelyet az ebay-ről a jövőben vásárolni fogunk.

Az ebay.hu néhány héttel ezelőtt szűnt meg, így Magyarországon vagy az ebay.com, vagy az ebay.co.uk az elsősorban használatos. Bárhonnan is akarunk rendelni, a rendelt termék bizonyos időn belül, -ez általában két-három hetet jelent- meg fog érkezni az ebay.en megadott címünkre.

Fizetni a legtöbb esetben paypalen keresztül lehet, mert ez az internetes fizetés legbiztonságosabb formája, és a létrehozása is nagyon egyszerű, és a használata, nagyon biztonságos. Habár ennek ellenére sem mindenki használja, mert sokan félnek attól, hogy az ott tárolt adatokat felhasználják, vagy a pénz fog eltűnni az adott számláról. Emiatt azonban nem lenne szabad izgulni, hiszen mind az ebay, mind a paypal ssl titkosítással van ellátva.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az avokádó szerepe az egészséges táplálkozásban

Az avokádó az egyik legnagyobb zsírtartalmú gyümölcs: egy közepes méretű avokádó körülbelül 400 kalóriát, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük