Kezdőlap » Ünnepek » Hogyan rejtsük el a karácsonyi ajándékokat?

Hogyan rejtsük el a karácsonyi ajándékokat?

Már jóval karácsony előtt elkezdünk vásárolgatni az ünnepekre, és előbb-utóbb megvesszük az első ajándékokat is. Azonban ahogy gyűlik a sok ajándék az ünnepek közeledtével, úgy lesz egyre nehezebb elrejteni őket a lakásban, hogy a szeretteink ne találjanak rájuk. Íme néhány ötlet, hova rejtsük el a meglepetéseket!
Első számú kiváló rejtekhely a ruhásszekrény, hiszen itt a nagyobb ajándékok is könnyen elférnek a ruhák alatt és mögött, a kisebbek pedig a zsebekben. Szintén jó rejtekhely lehet az ajándékoknak a fürdőszobai szekrény, hiszen ott általában sem a férfiak, sem pedig a gyerekek nem kutakodnak. Az előbbihez hasonló módon lehet jó választás a konyhai szekrény is, melyen a magasabban lévő polcokon az ételek és fűszerek mögött elfér egy-két dolog. Hogyha van a lakásban kamra, az szintén jó hely a dugdosáshoz, hiszen oda sem nyúlunk minden nap. Amennyiben vannak olyan cipőink, melyeket éppen nem hordunk, a dobozaikba is belerejthetünk egy-két kisebb ajándékot.
Általában a műszaki dolgaink dobozát, például a tv, számítógép, vagy kávéfőző dobozát el szoktuk tenni, hiszen tárolásra alkalmas, és jól jöhet még. Ilyenkor ezeket az általában a szekrény tetejére feltett dobozokat remekül ki lehet használni az ajándékok rejtegetéséhez. Az éjjeliszekrényben is valószínűleg keveseknek jutna eszébe ajándék után kutakodni, ezért egy-két kisebb darabot oda is elrejthetünk. Végül pedig, ha vannak olyan táskáink, melyeket nem használunk, kiváló szolgálatot tehetnek ilyenkor az ajándékok tárolásában.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

István király kenyere

Ez az az ünnepünk, amely a történelem során nevében a legtöbbet változott. Augusztus 20-a ősi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük