Kezdőlap » Internet » Hogyan regisztráljunk céges Facebook profilt?

Hogyan regisztráljunk céges Facebook profilt?

Azt már nagyon sok helyen olvashattuk, hogy a facebook használata milyen előnyökkel jár a céges számára. Ám azt is érdemes tudni, hogyan kell használni azt egy cégnek, elsősorban, hogyan kell létrehozni egy céges facebook profilt. Nagyon sokan követik el azt a hibát, hogy személyes profilként regisztrálják be cégüket, ami igazából nem akkora nagy probléma, hiszen a facebook már lehetőséget biztosít ezeknek az embereknek, hogy módosítsák a profilt, és mint oldalt kezeljék a továbbiakban.

A létrehozás első fázisa, hogy keressünk egy másik oldalt, nyissuk meg az oldalt, és jobb felső sarokban van egy link, a create page, vagy oldal létrehozása, és erre kell rákattintanunk. Így a legegyszerűbb az oldal létrehozásához szükséges oldalra jutni. Itt kell kiválasztani, hogy milyen oldalt akarunk létrehozni, jobban mondva, milyen cég, vagy szervezet számára akarjuk létrehozni. Miután kiválasztottuk, meg kell adnunk a nevét, és a profiltól függően egyéb tulajdonságokat is, mondjuk cím, telefonszám stb.

Azután kell kattintanunk a tovább gombra, és kell kitöltenünk a további beviteli mezőket adatokkal. Meg kell adnunk egy honlapot, persze, hogy ha van, és meg kell adnunk, hogy milyen címet szeretnénk az oldalunknak, vagy a facebook.com/ után milyen név szerepeljen.

Ez kereső optimalizálás szempontjából nagyon fontos. Tovább megadhatjuk, hogy való szervezet vagyunk-e vagy sem. Ezután következik a profilkép feltöltése, és ha ezzel megvagyunk, akkor készen is van a céges facebook oldalunk. Ezután ajánlott borítófotót is feltölteni, és kitölteni minden lehetőséget információkkal, adatokkal.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mi is az a tumblr?

Rengeteg felületen láthatjuk, hogy egy-egy kép forrása a tumblr., vagy éppen rengeteg vicces vagy éppen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük