Kezdőlap » Ünnepek » Hogyan próbálják meg a rosszfiúk tönkretenni a karácsonyt?

Hogyan próbálják meg a rosszfiúk tönkretenni a karácsonyt?

A karácsony közeledtével sok mindenki szeret ünnepi filmeket nézni, mert jó kikapcsolódás, és persze a hangulatunkat is fokozza. Azonban vannak olyan filmek, melyekben a rosszfiúk, vagy negatív főszereplők tönkre szeretnék tenni a karácsony ünnepét! Ismerjük meg a 6 filmet, melyben a gonosztevők legfőbb célja, hogy elrontsák az ünnepeket!
Első helyen áll a Grincs, melyben a zöld főszereplő a kis kifalvi kiknek lopta el a karácsonyát, az összes ajándékkal, dekorációval és karácsonyfával együtt. Azonban a Grincs fagyos szíve is meglágyul a film végén a kis Cindy Lou-nak köszönhetően, és így happy end lesz a történet vége. Második helyen áll a Karácsonyi Ének című Disney animációs film, melyben Ebenezer Scrooge teszi tönkre a körülötte lévők karácsonyát, egészen addig, míg meg nem látogatják őt a karácsony szellemei. Harmadik a Santa Claus is Comin’ to Town című mesefilm, melyben a város polgármestere tenné tönkre a karácsonyt azzal, hogy betiltja a játékokat a városban, és mindenkit bebörtönöz, aki játszik.
Szintén karácsonyi ünneprontó Jack Frost, azaz Fagy Jancsi, aki a Télapu 3 című filmben szeretné a karácsonyt meghiúsítani. Szerencsére nem sikerül neki, hiszen a film végére az ő fagyos szíve is meglágyul. Persze a felsorolásból nem maradhatnak ki a Reszkessetek, betörők! rosszfiúi, Marv és Harry sem, akiknek Kevinnel gyűlik meg a bajuk a jól ismert klasszikus filmben. Végül, de nem utolsósorban pedig a felsoroláshoz illik a Die Hard – Drágán add az életed! című film is, melyben egy rosszfiú, Hans Gruber épp karácsonykor szeretné kifosztani az egyik multinacionális céget, azonban John McClane nem engedi hogy elrontsa a karácsonyt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ünnep: Május 1

Sokan talán nem is tudják, miért is munkaszüneti nap, és miért is ünnepeljük május 1-ét. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük