Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan öltözködjünk nagy fenék esetén?

Hogyan öltözködjünk nagy fenék esetén?

Manapság az interneten úton-útfélen fogyókúrával, diétával kapcsolatos cikkekbe botlunk. Férfiak és nők is nehezen viselik, ha súlyfelesleget kell magukon cipelniük, nem tudják elfogadni önmagukat, nem szeretik a testüket.

A nők körében a fenék, csípő, comb talán a legproblémásabb terület, ha hízunk, akkor biztosan oda ugranak fel az első dekák. Ha már ez kellemetlenné válik, akkor igyekszünk megszabadulni a kilóktól. Azonban míg ez el nem tűnik mi is tudunk segíteni magunkon, az öltözködésünk számos problémára átmeneti megoldást jelenthet.

A fenék egy érzékeny pont a nők körében, a súlyunk gyarapodásával mérete is látványosan növekszik. Van azonban néhány alapszabály, amelyet betartva biztosan megbarátkozhatunk ezzel a testrészünkkel is.
Az első és leglényegesebb: soha ne hordjunk passzos, a nadrág dereka felett végződő felsőt. A testhez simuló rövid anyag optikailag kiemeli a feneket, szinte ordít, hogy ,,Ezt nézzétek!”. Ha legalább a csípő közepéig érő inget, pólót vagy toppot viselünk, máris nem érjük el ezt a hatást. De sajnos hiába hosszú a felsőrészünk, ha az végig követi a testünk vonalát: ezzel ismét kiemeljük a hátsó domborulatainkat, óvakodjuk tehát tőlük.
Az átlagnál nagyobb popsival rendelkezőknek szintén jó tanács, hogy nyáron lehetőleg ne hordjunk passzos és rögtön fenék alatt végződő rövidnadrágot. Ezzel ugyanazt a hatást érnék el, mint az előbbinél, pont azt a testrészünket emeljük ki, amelyet leginkább takarnánk.

A harmadik, szintén lényeges tipp: soha ne viseljünk olyan nadrágot vagy szoknyát, amelynek csak a fenék részén van nagy minta! Ennél jobban nem is hívhatnánk fel a figyelmet a domborulatunkra, minthogy egy óriási mintával, mint egy nyíl, mutogatjuk, hogy ,,Idenézz!”.

Valószínűleg kevés olyan nő van a földön, aki teljes mértékben elégedett magával. Azonban néhány öltözködési szabállyal és praktikával olyan hatást érhetünk el, mintha ,,tökéletesek” lennénk és a kis hibáink szinte láthatatlanná válnak mások számára.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan ápoljuk a bőrünket?

A bőrápolás a megfelelő higiénia része, mindennapos tevékenységünkké kell, hogy váljon. A mindennapos tisztálkodás mellett, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük