Kezdőlap » Internet » Hogyan nézzük meg weboldalunk alapvető SEO tulajdonságait?

Hogyan nézzük meg weboldalunk alapvető SEO tulajdonságait?

Mindenki, aki honlappal rendelkezik nap mint nap arra törekszik, hogy a kereső optimalizálása a lehető legjobb legyen, mert ezek az emberek felismerték azt, hogy az organikus keresésekből származó látogatók kicsivel nagyobb értékkel rendelkeznek, mint azok akik a közösségi médiából jönnek, hiszen ezeket nem reklám fogta meg, hanem csak úgy rákerestek egy adott szóra, vagy kifejezésre, és úgy találták meg a honlapunkat, és ennek hatására, ha jónak találták, akkor sokkal több embernek képesek tovább adni honlapunk címét, így nagyon sok reklámköltséget vagyunk képesek megspórolni ugyan annyi munkával.
Ehhez azonban sok munkát, és időt kell belefektetni a kereső optimalizálásba, amely egyes tételekkel ellentétben igenis nagyon fontos eleme az online marketingnek.

A nagyon sok munkát azonban nagyon alaposan kell leellenőriznünk, hiszen meg kell bizonyosodnunk róla, hogy a honlap úgy végzi a munkáját, ahogy azt szeretnénk, mert ha nem akkor feleslegesen várjuk a látogatókat.
Ennek van egy nagyon egyszerű módja, főleg azoknak akik rendelkeznek Firefox böngészővel. Ezen emberek számára ugyanis rendelkezésre áll egy kiváló bővítmény amivel néhány perc alatt meg tudnak bizonyosodni arról, hogy jól dolgoztak vagy sem. Ezt a bővítményt úgy hívják, hogy SEO quake.

Ez egyszerűen beépül a böngészőbe és meg tudjuk állapítani minden honlapról, hogy seo szempontjából hogy áll. Megmutatja a meta tag-okat, hány kulcsszó van, milyen hosszú a leírás, a képek számát, és hogy rendelkeznek-e a legfontosabb kulcsszóval. Ezzel a programmal meggyőződhetünk, hogy jól dolgoztunk-e.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan találjunk az interneten külföldi levelezőtársakat?

Az internet rendkívül hasznos dolog, ha figyelünk veszélyeire akkor biztonságosan juthatunk róla információkhoz, szórakozhatunk vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük