Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan ne öltözzünk fel télen?

Hogyan ne öltözzünk fel télen?

Amikor évszakváltás van, sok nő megörül annak, hogy végre változtathat a ruhatárán, és nemcsak hogy új ruhákat vehet fel, de be is szerezhet néhány új, trendi darabot. Sokszor azonban annyira beleéljük magunk a téli ruhákba való öltözködésbe, hogy nem is vesszük észre, ha valami bakit elkövetünk, és úgy nézünk ki, mint egy bohóc.
Az első ilyen baki, amikor felvesszük a kötött kesztyűt, és sálat, de hozzá valamiért rövid ujjú pulóvert, vagy olyan rövid pulóvert veszünk fel, melyből talán még a hasunk is kilátszik. Ez nem túl jó összképet ad, így erre érdemes odafigyelni. Szintén mókás, hogyha olyanok vesznek fel rövid szárú, lapos csizmákat, akiknek kissé vaskosabb a lábuk- ez nem túl szerencsés kombináció, hiszen ez a csizma csak még jobban kihangsúlyozza a vádlit.
Szintén mellényúlhatunk azzal, hogyha nem a hőmérsékletnek megfelelő melegségű ruhadarabokat veszünk fel. Például lehetséges hogy hideg van, de amíg nem esik a hó, nem érdemes például hótaposó csizmát, vagy eszkimókabátot felvenni. Sokan vannak, akik például a nyáron használt rikító, vagy épp neonszínű táskájukat nem cserélik le télen sem, azonban rajtuk már messziről látszik, hogy valami nem stimmel az összképben. Érdemes télre is egy táskát fenntartani, ami sokkal jobban illik a téli ruháinkhoz színben, és stílusban is. Ugyancsak érdemes arra is hangsúlyt fektetni, hogy a téli egyszínű környezetben ne nézzünk ki úgy, mint egy papagáj- persze lehet színesen öltözködni, de mértékkel.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csík bogarak

A bogarak földünk leginkább nem szeretet fajához tartoznak.Nagyon sokan félnek tőlük pedig ezeknek a kis …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük