Kezdőlap » Családi élet » Hogyan „ne” menjen randevúra.

Hogyan „ne” menjen randevúra.

Az emberek többsége elhagyja magát, nem sokat törődik önmagával, inkább a munkába éli ki minden napjait. Pedig társra szüksége lenne, és ezt akkor veszi észre, amikor szervezete igényli a simogatást. Tanácsot kér a barátoktól, munkatársaktól. Megfogadja és felmegy egy társkereső oldalra. Sokáig keresgél, nézelődik, néha válaszol a levelekre. Aztán talál valakit, aki megtetszik. Beszélgetnek, ismerkednek, amíg a szimpátia lassan kialakul. Jól mennek, a dolgok ezért rászánja magát és meghívja randevúra. Itt a következő nagy kérdés. Vajon mit vegyen fel? Kiöltözni felesleges, mert nincs pénze étteremre. Esetleg beülnek valahova, rendel, egy italt ennyivel érje be. Érzelmek helyett agya háromnegyedét már úgy is a szex hatja át, tehát valami olyan ruházat kell választani, amit könnyen ledobhat magáról.

Tanácstalanul magára kap egy kék rövid sportnadrágot, hozzá fehér igénytelen pólót. A megbeszélt találkahelyen elbújik a legmagasabb ember mögött, mint a filmeken a detektív, aki lesből figyeli áldozatát. S ím, megjelenik a nő. Szépen kiöltözve, alkalomhoz illően felkészülve az első találkozás váratlan lehetőségeire. Mert bármennyi üzenetet váltottak még mindig ismeretlen, akivel összehozta a véletlen. A férfi mosolyokba kilép menedékéből. Arcán önteltség, szemei ragyognak. Bemutatkoznak s az első kérdése.” Na, milyen vagyok”? Ez a kérdés az, amit sosem szabad feltenni. A szebbik nemnek két lehetősége maradt. Mivel okosabb nála, illendőségből megdicséri határozottságát. A másik. Nagyon fontos okra hivatkozva kilencven fokos fordulatot vesz és egy pillanat alatt hűlt helye marad. Innentől kezdve nincs, mit megbánjon és nem ír többet hódolójának. Ha marad, részt vesz egy igen bonyolult randevún, aminek kimenetele és tét letétele a szex. A férfi gond nélkül nyomul. Öt perc a családról, magán életről, munkáról aztán megcsókolja. Forrón magához húzza, kérdés nélkül a szoknyája alá nyúl.

Rámenősségének hatására s rövid unszolás után a kiválasztott engedékenységével megtörténik a dolog. Jó kedvvel felöltöznek, haza viszi. Megbeszélik a következő találka idejét és helyét. Csak magával foglalkozik, eszébe sem jut a másik gondolat menete. Nagy hiba. Mert a következő randit a nő lemondja. Káromkodni kezd, haragjában telefonon zaklatja, ítélkezik felette. Pedig nagyon egyszerű lenne a megoldás. Sportnadrág, póló helyett öltözzön normális minden napi ruhába, ami jól áll. Álljon meg egy pillanatra a legközelebbi virág boltnál és ajándékozza meg néhány szál rózsával vagy bonbonnal. Legyen valóban férfi és várja az ismeretlent, mert lehet, az élete változik meg.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen alkotás az anime és a manga?

Az utóbbi pár évben meglehetősen népszerű lett kishazánkban Japán, így gyakran hallani az anime és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük