Kezdőlap » Művészet » Hogyan mutassuk meg művészi tehetségünket?

Hogyan mutassuk meg művészi tehetségünket?

A kedves olvasók engedjék meg, hogy ezt a kérdést most inkább magam felől közelítsem meg! Nem hosszan szeretném azzal kezdeni, hogy engem a művészetnek a fotós fajtája fertőzött meg még 2006 nyarán. Ugyanis ezen a nyáron kezdtem el saját digitális képeket készíteni, miután egy nagy álmom vált valósággá. A családomtól megkaptam egy napon életem első digitális fényképezőgépét. Ezzel a fotómasinával kezdtem a képeket készíteni.

Tudniillik, mivel nem értettem egyáltalán a fényképezéshez – szinte mindent lefotóztam, ami a szemem elé került – még azt is, aminek semmi jelentősége nem volt. Csakhogy! Járogattam kirándulni egy csoporttal a tavaszi és a nyári évszakokban különböző helyeken és azokon a helyeken is készítettem jó sok képet. 2007 novemberében négy fotósbarátommal együtt megnyílt az első közös fotókiállításunk. Ekkor kezdtem el komolyabban elgondolkozni a fotózásban.

Ahogy teltek-múltak a napok, egyre több olyan képeket készítettem – amiknek tényleg voltak mondanivalójuk még a másikra nézve is. Persze, ezalatt több tanácsokat is kaptam többek között egy már jól ismert rajztanárnőtől is – akitől a tanácsok mellett számos ötletekkel is megkínált. A saját első önálló fotókiállításom elsőként 2011. november 7-én volt, amelynek címe “Képeslapok a nagyvilágból”. Innentől kezdve fotózom sokkal komolyabban és most már eljutottam oda, hogy konkrét témákon belül készítek fotókat és nem pedig össze-vissza kattintgatván – mint 2006-ban. A fotózást komolyabb pályára léptettem most már.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miről szól a Feed – Etetés című könyv?

Manapság már minden cuki, a vámpírok aranyosak, dögösek, a vérfarkasok fél pucéran mászkálnak a filmekben, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük