Kezdőlap » Baba-mama » Hogyan maradjunk nők terhesség alatt?

Hogyan maradjunk nők terhesség alatt?

Egy kisbaba születése a legfontosabb egy nő életében, ilyenkor érzi azt, hogy teljessé válik az élete. Néha megijedünk ettől a változástól, hiszen ha első gyermek nem igazán tudjuk mi is történik. A testünk hirtelen változni kezd és van , aki nehezebben kezelik ezeket a változásokat. Sokan észreveszik, hogy felszednek pár kilót, persze ez ilyenkor természetes jelenség, de van aki nehezen éli meg ezt a változást és úgy érzi elveszti teljesen nőiességet is.
Furcsa érzést jelent számára az egész folyamat. Sok nő ilyenkor fél párja elvesztésétől is, hisz még ő is nehezen fogadja el magát és attól tart, hogy párja már nem látja elég szépnek, vonzónak. A terhesség nem jár együtt a vonzóságunk és szépségünk elvesztésével. Ez idő alatt ugyanolyan sugárzóak, és szépek vagyunk, hisz maga a terhesség tesz azzá minket. A férfiak ilyenkor a legbüszkébbek, hisz ők is kiteljesednek, mint apa.
Fordítsunk kellő figyelmet saját magunkra, ilyenkor is lehet ugyanúgy fodrászhoz járni, akár műkörmöshöz, vagy kozmetikushoz is. A legfontosabb az öltözködés, figyelembe kell venni a változó testsúlyunkat és alakunkat, nem árt beszerezni egy-két kismamaruhát. Azok között is vannak divatosak nem szükséges logó ruhákban és mackóban járni. Vannak nagyon csinos az évszaknak megfelelő ruhák, amelyek kiemelik azt, amit szeretnénk ilyenkor megmutatni. A mellünk ez időszak alatt a legformásabb, hát használjuk ki ezt a ruhaválasztásnál is. Egy nagyobb dekoltázs ilyenkor megengedett. Ha büszkén viseljük terhességünket akkor a vonzerők talán nagyobb lesz, mint bármikor és ezt a kisugárzást és boldogságot párunk és környezetünk is észreveszi majd és pozitívan értékeli azt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan fejlesszük a babát ?

Rengeteg hírt és cikket lehet találni és olvasni az interneten , amiben arról regélnek, hogy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük