Kezdőlap » Zene » Hogyan lett a Wake me up ennyire híres?

Hogyan lett a Wake me up ennyire híres?

Avici 2013 nyarán kijött zenéje a Wake me up még mindig sokat hallgatott zene. Ha megnézzük a youtube-on akkor láthatjuk, hogy nagyon sokan feldolgozták, sokan készítettek belőle úgymond cover-eket. Valószínű azért, mert ez egy tényleg nagyon jó zene. Igazán kellemes, és kicsit más mint Avici többi száma.

Country-hoz hasonlít a legjobban, ami sok embert megmozgat. Ha az ember hagyja, hogy a zene átjárja, akkor igazán kellemes érzés foghatja el. Habár sokan nem szeretik az ilyen zenét, sok ember úgy adja át magát a zenének. Aki igazán akarja élvezni a zenét, annak át is kell. A klipje is nagyon híres lett, habár az jóval a szám megjelenése után jött ki. Igazán ritmusos, tökéletesen van elkészítve. Mondhatjuk, hogy Avici igazán maradandót alkotott, és habár egyre többen hallgatják már a You make me című számát, sok ember szerint a Wake me up egy igazán maradandó zene lesz. Avici 2 évvel ezelőtt megjelent Levels című számához hasonlítják, ami igazán nagyszerű zene lett. Azt lehet mondani, hogy ez a 2 szám a Dj leghíresebb zenéi.

A Tomorrowland-en is játszották, és a legnagyobb szórakozó helyek a mai napig leadják. A Rádiókban is még mindig hallani a Wake me up-t, pedig megszokhattuk, hogy a mai rohanó világban egy-egy új zene, csak néhány hétig él, aztán jönnek az újabb és újabb zenék, amik aztán a korábbi nagy slágereket elnyomják. Reméljük, hogy ez nem lesz így a Wake me up-pal. Szerencsére a számok nem ezt mutatják, minden bizonnyal még sokáig hallhatjuk a rádiókban ezt az igazán kivételes zenét.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készül a bakelit lemez?

A bakelit pontosabban a vinyl -lemezek rajongóinak száma egyre növekszik a zenerajongók, gyűjtők és Dj-k …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük