Kezdőlap » Film » Hogyan lett sikeres az Autók Grófja című műsor?

Hogyan lett sikeres az Autók Grófja című műsor?

Az Autók Grófja című műsor, azaz hivatalos nevén a Counting Cars, a History tévécsatornán futó sorozatok között egy kiemelkedő stílusú műsor, mivel itt nem konkrétan a történelemről van szó, hanem egy olyan társaságról, akik Las Vegasban autókat, és motorokat újítanak fel, olyan megrendelők számára, akik átlagemberek, és néha híres sztárok.
A Counting Cars egy, már sokak számára ismert műfaj, stílus képviselője, magyarán hogyan újítják fel az amerikai profi szerelők a leharcolt autókat, és hogyan csinálnak belőlük szemkápráztató csodagépeket. A műsor főszereplője egy több mint 30 éve autókkal foglalkozó szakember, akinek a neve Danny, azaz a Gróf. Danny már fiatal kora óta szerelmese az összes motorral működő járműnek, amit jól mutat, hogy bár nem egy milliárdosról van szó, de mégis 30 autó, és 10 motor áll a saját garázsában. A műsorban szerepel még több olyan szerelő is, akik nem mondhatók éppen átlagembereknek, mivel egyikőjük sem egy szívtipró modell alkat, hanem mindenkinek megvan a saját maga egyéni stílusa a műhelyen belül, ami a műsort még színesebbé, és változatosabbá teszi a nézők számára.
Sokan úgy gondolják, ha egy ilyen műsort néznek, hogy nincs benne semmilyen érzelem, és humoros esemény, azonban ez a Counting Cars esetében abszolút nem így van. Danny, és a szerelőstábja nagyon sokszor segítenek rászorult embereknek, hogy emlékezzenek elhunyt szeretteikre, egy autó, vagy motor segítségével. De néha az egymással való viccelődés sem marad ki a műsor jeleneteiből. Ha valakinek mégsem lenne kedve akár egy részt is megnézni ebből a Historyn lévő sorozatból, akkor csak egy dolgot érdemes átgondolnia: a műsor főszereplője, és a Counting Cars tulajdonosa, Danny egy koporsóban alszik.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük