Kezdőlap » Film » Hogyan lett sikeres az Amerikai Restaurátorok?

Hogyan lett sikeres az Amerikai Restaurátorok?

Az Amerikai Restaurátorok, azaz eredeti nevén Rick’s Restoration, a History tévécsatornán látható sorozat. Ebben a műsorban egy olyan embert ismerhetünk meg, aki egész életében olyan dolgokat újított fel, amiket más emberek már értéktelennek tartanának, azonban valakinek még mindig sokat jelenthetnek.
Rick restauráló műhelye Las Vegasban található, ezért egyértelmű, hogy izgalmas tárgyakat láthatunk ebben a restaurálós műsorban, hiszen olyan emberek is ellátogatnak hozzá, akik nem mindennapi vagyonnal rendelkeznek, és szívesen rááldoznak akár egy kisautó felújítására is több ezer dollárt. Rick mellett több szakember is dolgozik, közülük kiemelhető Rick fia, Tyler, és feleségének a fia, Bratley. A műsor során olyan tárgyak kerülnek felújításra, amik sok ember számára szó szerint ismeretlenek is lehetnének, mivel nem mindenki látott még például 1800-as évekből származó almapucolót, vagy éppen egy 1700-as évekből származó aranyszállító ládát, amit még Amerika első vasútvonalán használtak.
Nagyrészt azonban a főbb felújítandó termékek közé sorolhatóak a benzinkutak, a kóla automaták, a hirdetőtáblák, és ülőalkalmatosságok. A History-n látható sorozat mára már az egyik fő műsoridőben lévő adásnak számít, ezt jól mutatja az is, hogy az első két évadban Rick restauráló műhelye alig két-három kisebb házból állt, azonban a negyedik-ötödik évadra már Las Vegas belvárosában egy hatalmas raktárterületen található, a minden extrával felszerelt felújító műhely.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen film a Ponyvaregény?

A Ponyvaregény egy 1994-ben készült krimi-akció-vígjáték, melyet Quantin Tarantino rendezett, forgatókönyvét pedig Roger Avary-vel közösen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük