Kezdőlap » Karrier » Hogyan lett sikeres a győri Audi gyár?

Hogyan lett sikeres a győri Audi gyár?

Már több mint nyolc éve felmerült annak az ötlete Győrben, hogy a német autógyártó cég, az Audi létesít egy autó összeszerelő, és alkatrészgyártó gyárat, ami mára már Európa egyik legnagyobb Audi üzeme lett.
A német autógyár elsősorban az olcsóbb munkaerő miatt létesített itt, Magyarországon egy autógyárat, ami bizony igen sikeres, és profitáló lett. Több ezer ember dolgozik itt napról-napra, és a munkájukat az dicséri, hogy az Audi újabb autótípusait itt Magyarországon szeretné legyártatni, méghozzá a következő generációs TT modellt, amit teljes egészében Győrben fognak majd összeállítani.
Korábban már, 2007 és 2013 között az Audi Magyarországon állíttatta elő az Audi A3-as típusának több alkatrészét is, amit a németországi ingolstadti gyárban egészítettek ki, és így több mint 62 ezer darab autót gyártottak le közösen Magyarországgal. A 2014-es évben a német autógyártó cég az előrelátható tervek szerint, az új Audi A3 Cabriolet típusát teljes mértékben a győri gyárban szeretné legyártatni, méghozzá, nem kevesebb, mint 125 ezer darabot. Ennek eredményeképpen Magyarország az autógyártás nagyjai közé kerülhet, mivel így igen sok ember kaphat még majd munkát az Audi gyárban, mivel ez a hatalmas mennyiségű autó legyártása bizonyosan hosszú időbe fog telni. A hosszabb távú tervek szerint az Audi még jobban ki szeretné majd bővíteni a győri üzemét, amit 2020-ra véghez is szeretne majd vinni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A próbaidő

Ha valaki szeretne dolgozni, és az önéletrajza is, valamint az állásinterjúja is sikeres volt és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük