Kezdőlap » Szoftver » Hogyan lett sikeres a Forza Motorsport?

Hogyan lett sikeres a Forza Motorsport?

A Forza Motorsport Xboxos, PlayStation-ös, és PC-s verziója már több éve folyamatosan meghódítja, és uralja az autó szimulátoros játékok piacát.
A Forza annak köszönhette sikerét, hogy az első rész pontosan egy olyan időszakban jött ki, amikor hiány volt az Xbox játékok terén az autós szimulátorokból, és ennek köszönhetően hatalmas eladási rekordot döntött meg. A sikerhez hozzájárult az is, hogy a játékban a legrégebbi autótípusoktól, a luxusautókig bármilyen járművet irányíthattunk, és mindemellett saját tetszésünkre szabhattuk benne az autók színeit, és kinézetét is. A játék koncepciója egyszerű, mivel nem kell benne bonyolult küldetéseket csinálni, hanem egyszerűen az általunk választott autóval kell különböző kategóriákban versenyeznünk.
A különböző részek mindegyike más-más pályatípusokat ismertet meg a használójával, és mindemellett nem csak 5-6 márkatípusból választhatjuk ki azt, milyen autóval versenyzünk, hanem 10-20 márkatípusból akár. Az igazi nagy fejlődést a Forza 3. része hozta meg, amikor is már több mint 200 fajta autóból lehetett választani a játékban. Az egész irányítási rendszer teljesen valósághű, aminek köszönhetően ha a belső kamerás opciót választjuk, teljes mértékben ugyanazt a látványt kapjuk, mintha egy Chevrolet Camaro-ban, vagy akár egy Ferrari Enzo-ban ülnénk. Idén decemberben a Forza-nak az 5. része fog megjelenni, ami a hírek szerint még több újítást hoz majd, elsősorban az autók törésének terén, ami ezáltal még élvezhetőbbé teszi majd a játékélményt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük