Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan lehet nyugodt a szilveszterünk?

Hogyan lehet nyugodt a szilveszterünk?

Vannak, akik nem szeretnek nagy ügyet csinálni a szilveszterből. Akik szeretnek ugyanúgy tekinteni az év utolsó napjára, mint bármely más napra, és nem tulajdonítanak neki különösebb jelentőséget. Ők vagy ugyanakkor ágyba bújnak, mint egyéb napokon, vagy igyekeznek csendesen eltölteni ezt az estét.
A nyugodt időtöltéshez viszont otthon kell maradni, mert az utcán, nyilvános helyeken, éttermekben, szórakozó helyeken biztos, hogy tömeg lesz, zaj, és ünneplés.
De otthon mit lehet csinálni, hogy lehet elütni az időt? Meg lehet kockáztatni, hogy bekapcsoljuk a televíziót, és végigszenvedjük a sokadszorra unalomig ismételt kabarékat. Persze ez is van, akinek tetszik, mindenkinek szíve joga eldönteni. Ha már mindenképp nézni szeretnénk valamit, de nem tetszik a tévé kínálata, dvd-zhetünk, bepótolhatjuk a lemaradásunkat az idei év jól sikerült filmjeinek megnézésében. Biztos van olyan film, amire év közben azt mondtuk, hogy de jó lenne megnézni, de valahogy mindig kimaradt? Ideje pótolni! Egy jó kis film maratonnál aligha van jobb kikapcsolódás.
Otthon marad az egész család, mert kicsik a gyerekek, vagy már csak ketten vagyunk a párunkkal, de kimozdulni nincs kedvünk? Kapjunk elő egy rég elfeledett társasjátékot, és elevenítsük fel, hogy milyen jó móka monopoly-zni, ki nevet a végén?-t játszani. Gyerekekkel főleg jó a közös játék – ilyenkor még ők is a szokottnál tovább ébren maradnak, valamivel le kell kötni őket.
Éjfélkor meg jöhet a koccintás egy pohár pezsgővel, és az üres hasunkat is töltsük meg virslivel. Jó magyar szokáshoz híven evés-ivás nélkül nem múlhatnak el az év utolsó percei, még ha nyugodtan töltjük is az estét.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük