Kezdőlap » Internet » Hogyan lehet még jobb a Google?

Hogyan lehet még jobb a Google?

A nagy G” nem csupán egy keresőmotor. Az alábbi tippek segítségével hatékonyabbá, és gyorsabbá teheti a netezést.
Találatok:
A Google Alerts által megjelenített új cikkek és videók révén akár a kedvenc futballcsapatunkkal kapcsolatban megjelenő új tartalmakat is naprakészen figyelhetjük. Lépjünk be a google.com/alerts oldalra,írjuk be a csapat nevét és azt, hogy hány találatot kérünk, milyen gyakorisággal akarjuk ezeket, és hogy e-mailben vagy RSS-ben szeretnénk ezeket megkapni. Ha túl sok a találat, akkor a j.mp/searchterms alatt felsorolt kereső-módosítások segítségével pontosíthatunk.
Dokumentumok:
A Google Docs lehetővé teszi, hogy dokumentumokat hozzunk létre, amelyeket online megoszthatunk barátainkkal és kollégáinkkal, családtagjainkkal. Sőt, ezeket több ember is szerkesztheti egyidejűleg, ami lehetővé teszi számunkra, hogy akkor is együtt dolgozzunk, ha a világ különböző pontjain vagyunk. Beszélgetést indíthatunk, és az észrevételeket is megtárgyalhatjuk a dokumentum mellet megjelenő oszlopban, emellett pedig komplett mappákat is megoszthatunk a csoport tagjaival.
Intelligens email:
Csoportosítsuk a postafiók tartalmát címkék alatt, osztályozzuk a leveleket sürgősség szerint, majd húzzunk át egy címkét a levelekhez-, így áttekinthetővé válik a postafiók tartalma. Még több időt takaríthatunk meg, ha megengedjük, hogy a Google, maga szortírozza a leveleket: a Google útmutatójából (j.mp/gmailextras) megtudhatjuk, hogyan lehet szűrni az üzeneteket, automatikus választ küldeni csoportok tagjainak, és egyéb hasznos funkciókat használni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Korlátozás szerte a világban

A Föld lakosságának nagy része talán egyet ért abban, hogy az internet korlátozása igenis fontos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük