Kezdőlap » Szoftver » Hogyan lehet ilyen népszerű a League of legends?

Hogyan lehet ilyen népszerű a League of legends?

Először is, megtalálható benne minden, ami egy jó multiplayer real time strategy-hez (valós idejű stratégiai játék) kell, fejlődési szintek, pénzért módosítható külső. A “skinek” (külső megjelenés) módosításával próbál az egyébként korlát nélkül ingyenesen játszható játék pénzt szerezni magának.

A különböző karaktereket (champions) is megvehetjük pénzért. A játék minden lejátszott meccs után ad valamennyi játékos pontot (ip) az embernek, amiből lassan megvehet egy karaktert, de a gyorsabb mód az, ha valaki pénzért veszi meg áhított hősét. Ezeket a pénzügyi tranzakciókat leszámítva a játék tényleg nem a bankszámlánk alapján sorol be minket a meccsekbe, hanem tudásunk alapján. A meccsek végén értékelhetjük csapattársainkat, így minket is besorolhatnak különböző típusokba, kaphatunk barátságos, segítőkész vagy csapatjátékos jelzést. A negatív osztályozásra is lehetősége nyílik mindenkinek.

Ha valakit többször is erősebb negatív értékeléssel illetik, először figyelmeztetést kap, majd rövid időre eltiltást, aztán végül a teljes kitiltással szembesül. Összefoglalva a League of legends egy kooperatív stratégiai játék, amelyben fontos, hogy tudjuk, éppen mekkora sebzéssel rendelkezünk, ellenfelünknek mekkora az életereje. Ezen kívül van még egy tényező a mana, mely a különböző képességek használatához szükséges. Sokféle karaktertípussal találkozhatunk a játékban, ott vannak a semmiből támadó merénylők (assassin), a közelharcban edzett harcosok (fighter), a távolsági csapások királyai, a varázslók (mage), a csapat buldózerei a tankok, a legnagyobb sebzést osztó lövészek (marksman) és a játék egyik legfontosabb elemei, a lövészek megmentői a támogatók (support).

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen játékokkal játsszunk?

Ha unatkozunk, akkor számítógépes játékokkal játszhatunk. Népszerű játékok a Pes (Pro Evolution Soccer), vagy a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük