Kezdőlap » Karrier » Hogyan legyünk sikeresek?

Hogyan legyünk sikeresek?

Szerintem nincs ember, akinek ez a kérdés ne fordult volna meg legalább egyszer. Nagyon érdekes kérdés egyébként. Nézzünk a sok embert, akiknek rengeteg pénzük van, luxus autókkal járnak, luxus helyen laknak, és irigyeljük őket. Mindenki szeretne sikeres lenni, ám annak is megvannak a maga szabályai, trükkjei, hogyan legyen sikeres az ember.

Szerintem a legjobban úgy lehet sikeres az ember, -és most nem a celebekre gondolok- ha sokat tanulunk. Választunk valamit, amit szeretünk csinálni, ami tényleg, igazán leköt minket. Mindenkinek van ilyenje. Általában ez a hobbink, de sajnos nagyon sokan csak hobbiként tekintenek rá, és nem tudják, hogy ezzel akár az életüket is meg tudják változtatni. Gondolj csak bele, hogy ha van valami, amit nagyon szeretsz csinálni, vagy ami nagyon érdekel, akkor arról általában tanulni is akarsz, hogy még jobban csináld. Ezzel én is így vagyok. Bármennyire is hihetetlen, nem a celebek a leggazdagabbak a mai világban, ők mindössze csak nagyon sokat vannak a TV-ben. A leggazdagabbak sokat tanultak. Nem feltétlen iskolában, hanem máshol, és megértették azt, hogy ha sokat tesznek valamiért, az teljesülni fog. Ha hiszel az álmodban, és hajlandó vagy tanulni érte, hogy még jobb legyél benne, hogy megmutasd a világnak, hogy te milyen jó vagy, akkor hidd el, hogy képes leszel valóra váltani az álmaid, és meg tudod változtatni az életed.

Elismert szakértő akarj lenni, ne egy olyan valaki, aki csak azért kap pénzt, mert sokat bulizik, és nem ért semmihez. Hidd el nekem, hogy az ilyen emberek sokkal nagyobb megbecsülést kapnak, és sokkal sikeresebbek lesznek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ki a jó tanár?

Elkezdődött az újabb tanév, és a tömegközlekedési eszközökön már lehet hallani, hogy „milyen hülye ez, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük