Kezdőlap » Karrier » Hogyan legyünk ismert énekesek nagy befektetés nélkül?

Hogyan legyünk ismert énekesek nagy befektetés nélkül?

Korábban jó néhány évvel ezelőtt egy egyszerű vidéki lánynak, vagy srácnak szinte esélye sem volt ismertségre szert tenni, hiszen nem volt meg a kezdő tőkéje ahhoz, hogy a karrierét elkezdhesse egyengetni. Ha szerencsés volt, akkor belefutott egy ügynökbe, menedzserbe, akinek volt pénze és felismerte a tehetségét, és látta, hogy sokan szeretnék, és persze sok pénzt hozhat mindkettejük konyhájára, ezért elkezdte segíteni őt.

Ez azonban nem volt mindennapos, így nagyon sok jó énekhanggal, rendelkező egyén maradt otthon a hétköznapok szürke magányában, és élte az átlagos emberek mindennapjait. Ez azonban mára gyökeresen megváltozott. Amióta az internet mindenki számára elérhető, és egyre több ember rendelkezik egyre jobb , modernebb számítógépekkel, laptopokkal úgy vált sokkal inkább elérhetőbb álomnak egy énekesi karrier azoknak, akik tényleg jó adottságokkal rendelkeznek egy ilyen szakmához. Az egészhez ugyanis nem kell semmi különös, csak egy laptop, egy webkamera, és egy jobb minőségű mikrofon.

Ez pedig mára szinte minden házban megtalálható, sőt valahol még több is. Innentől kezdve már csak rajtunk múlik, hogy kihasználjuk-e a bennünk rejlő tehetséget, ugyanis, elég csak felénekelni néhány számot, egy alapra (mintha karaoke-znánk) közben saját magunkat venni, hogy az emberek lássák, hogy ki az aki énekel, és elég csak feltölteni ezt a néhány számot youtube-ra, közben jelentkezni néhány videóval, amelyekben bemutatjuk saját magunkat, hogy az emberek azonosuljanak velünk, és jobb érzelmi kötődés alakuljon ki. Innentől kezdve, csak énekelnünk kell és folyamatosan tölteni fel a youtube-ra a videókat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Rippel fivérek

Koránt sem szokványos gyerekkoruk volt Rippel Feriéknek. “A játszótér egyik pingpongasztaláról ugráltak a másikra, s …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük