Kezdőlap » Egészséges életmód » Hogyan legyünk dögösek?

Hogyan legyünk dögösek?

Mindenekelőtt döntsük, el magunkban milyenek szeretnénk lenni és azt hogyan tudjuk elérni. Ne egy szupermodell alkatot válasszunk és ne túl gyorsan haladjunk célunk felé. A jó cél érdekében le szeretnénk adni néhány kilót, kitartással és bátorsággal eredményeink meghozzák gyümölcsét. A fő motiváló ok, ha tetszeni szeretnénk valakinek, ami ránk se néz.
Nagyon nehéz feladat. Vannak szerencsésebbek, akiknek nem kell idétlenül várni, hogy észrevegyék. Ölébe hull a siker akkor is, ha nem csinál semmit. Szépsége elég, hogy magához vonzza a férfi tekinteteket. Szívünket és érzelmeinket nem befolyásolhatjuk, azonban formánkat, alkatunkat, megjelenésünket igen. Sportoljunk sokat. Tegyük ki a kiválasztott képét a szoba leg látványosabb falára, hogy egy percig se felejtsük, el miért kínozzuk magunkat. Táplálkozzunk egészségesen.

Ne egyszer naponta, hanem többször keveset és főleg zöldség, gyümölcs formában, amiben sok rost tartalom van, és nem károsodik az emésztőrendszerünk. Mert nem csak a külső fontos a belső is. Ahhoz, hogy sikerüljön felkeltened érdeklődését s legalább egyszer rád mosolyogjon, nagy változáson kell átesned. Derítsd ki milyen az érdeklődési köre, mert ha találomra kezdesz beszélgetni könnyen kudarc, lehet a végeredmény. Hosszan nézz a szemébe, ne kapd el szégyenlősen tekinteted.

Nem minden férfi rámanős. Rossz szokásból mégis sikerült a beszélgetést görcsössé tenned, dobj be egy vicces megjegyzést bénázásodra. Azzal oldod a feszültséget és ő is könnyebben viszonyuk hozzád. Néha dicsérd meg a szemét, ruházatából emelj ki valami érdekeset, ettől magabiztosabbnak érzi magát és bátran kezdeményez egy randi lehetőséget nálad. Légy mindenekelőtt magabiztos, keltsd fel kíváncsiságát. Hazafelé menet belátod, érdemes volt kínlódni és tökéletes a végeredmény.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szaunázzunk?

A szaunázás napjaikban hazánkban is egyre elterjedtebb kikapcsolódási forma az egészséges életet követők között. Bármelyik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük