Kezdőlap » gyerek póló » Hogyan legyen egyedi pólója a gyereknek?

Hogyan legyen egyedi pólója a gyereknek?

Akinek van gyermeke, az tudja, milyen nehéz is velük ruhát vásárolni. „Ez a póló nem tetszik!”, „Ez szúr!”, és társai. Sokszor csak azért nem kell nekik egy-egy ruhadarab, mert a szomszéd Pistikének is olyan van, ezzel pedig elúszott a lehetőség egy akciós, minőségi ruhadarab megvásárlására, hiszen úgysem hordaná.

Azonban van egy egyszerű, valamint olcsó megoldás, amely a szülőknek és a gyerekeknek is egyaránt tetszik. Készítsük a pólót házilag! Így biztosan nem jön majd szembe az utcán.

Igen ám, de hogyan? Ehhez ad ez a cikk néhány hasznos tanácsot.
Mindegyikhez szükség van egy egyszerű, egyszínű pamutpólóra, amelyet párszáz forintért bármelyik kínai áruházban megvásárolhatunk.

Pólómatrica

Kétségkívül ez az egyik legegyszerűbb, legkevesebb macerával járó módszer. Matricát bármelyik hobbiboltban szerezhetünk, vagy nyomtathatunk speciális papírra. Azután egyszerűen csak felvasaljuk a ruhadarabra. Lehet rajta valamilyen geometrikus minta, esetleg valamilyen vicces felirat.

Felvarró

A felvarróval is hasonló a helyzet, csak, mint a neve is említi, ezt fel kell varrnunk a pólóra. Ezt is megvásárolhatjuk, de akár mi magunk is megcsinálhatjuk filcből. Rávarrhatjuk a felsőre akár gyermekünk nevét, monogramját, de akár kedvenc mesehősének neve, vagy éppen kedvenc csatakiáltása is szerepelhet rajta. Lehetnek csíkok, vagy éppen pöttyök, bármi, ami tetszik. Kérjük ki gyermekünk véleményét, esetleg segítsen ő maga is az elkészítésben.
A házi készítésű felvarrónak nem kell bonyolultnak lennie, az nem is nagyon lenne kivitelezhető. Sokszor minél egyszerűbbek, annál jobbak.

Remélhetőleg ez a néhány ötlet segít, hogy szuper, menő pólókat csinálhassunk, és gyermekünk dicsekedhet az iskolában azzal, hogy ezt anyu, illetve apu csinálta neki.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szempontok gyermekünk pólójának kiválasztása során

Szemünk fénye, bármilyen korban is járjon, mindig a legnagyobb figyelmet érdemli. Nem csak táplálkozása vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük