Kezdőlap » Divat és szépség » Hogyan láttathatjuk magunkat fiatalabbnak?

Hogyan láttathatjuk magunkat fiatalabbnak?

Ahhoz, hogy fiatalabbnak, és üdébbnek tűnjön az arcunk, nem kell profi sminkesnek lennünk, és még csak kozmetikushoz sem kell menni sminkért. Van néhány sminktrükk, mellyel optikailag fiatalabbnak tűnhet az arcunk.
Ebben az esetben egyértelműen érvényesül a kevesebb- több szabály, hiszen minél több festéket viszünk fel az arcunkra, annál természetellenesebbnek hat majd, és persze annál öregebbnek. Vagyis érdemes inkább csak azokon a helyeken korrektort használni, ahol tényleg muszáj, és az alapozóval is csínján kell bánni. Próbáljunk természetes hatást kelteni a sminkkel, és mindig figyeljünk az arc hidratálására is. Szintén egy jó taktika, hogyha nagyobbnak tettetjük a szemünket, ezt többféle módszerrel is elérhetjük. Első módja, hogy jó minőségű, vagy göndörítő szempillaspirált választunk, hiszen az optikailag nagyobbnak tetteti a szemet. Hogyha pedig szeretünk szemhéjpúdert is használni, akkor érdemes fehérrel indítani a belső szemzugnál, és kifelé sötétíteni, de nem túl sötétre, csak természetes hatásúan.
Azzal is sokat segíthetünk az üde megjelenésen, hogyha az arcunkat és a szánkat megfelelően hangsúlyozzuk. Pirosítóból nem fontos túl élénket választani, inkább itt is a természetes hatásra törekedjünk, ahogy a száj kiemelésénél is olyan árnyalatot válasszunk, amilyen egyébként is a szánk, csak kissé élénkebb legyen. Szintén jó tanács, hogy a fiatalabb kinézet érdekében inkább a szájat hangsúlyozzuk a szem helyett, de azt is csak finoman, és természetesen.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alap sminkkészlet, VEDD :)

Amikor egy kislány elkezd hölggyé válni, elkezd élénken érdeklődni a téma iránt, ez természetes, hisz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük